Asfalttiviidakko puhkeaa kukkaan – tule kehittämään liikennepuiston ja lintuhoitolan ympäristöä 28.8. klo 10–13

Liikennepuisto

Keväällä avattu liikennepuisto herätti vanhan linja-autoaseman eloon. Liikennepuiston rakentaminen aloitettiin noin vuosi sitten talkootöillä ja kesän aikana liikennepuistossa kävi yli 14 000 vierasta. Syyskuussa liikennepuiston viereen alkaa rakentumaan myös toivottu pumptrack-rata.

Tarve liikennepuistolle ja pumptrack-radalle vahvistui viime kesänä järjestetyssä kehittämistapahtumassa, jossa aluetta ideoitiin kokonaisuutena. Lisäksi alueelle on suunniteltu ensi vuodelle mm. perhospuistoa. Mitä muille tapahtumassa esiin nousseille toiveille ja tarpeille kuuluu? Entä onko uusia toiveita ja tarpeita noussut esiin liikennepuiston myötä?

Kehittämistyötä tehdään yhdessä asukkaiden kanssa lauantaina 28.8. klo 10–13

Haluamme varmistaa, että alueen pienimmätkin yksityiskohdat vastaavat lasten, nuorten ja perheiden toiveisiin sekä tarpeisiin.

Tervetuloa keskustelemaan ja ideoimaan alueen jatkokehityksestä. Tapaamme liikennepuistossa lauantaina 28.8. klo 10–13. Pääset samalla suorittamaan rastipolkua. Paikalla on myös esittäytymässä Työpaja Torpan polkupyöräosasto sekä Liikenneturva.

Liikennepuiston kesäkausi päättyy 29.8.

Liikennepuisto on avoinna vielä elokuun viimeisen viikonlopun la–su klo 10–16. Liikennepuisto aukeaa taas seuraavan kerran ensikesänä.

Liikennepuisto sijaitsee vanhalla linja-autoasemalla Heinolan lintuhoitolan vieressä. Autojen pysäköinti tapahtuu uimahallin parkkipaikalla.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu