Aikuisten ryhmäharrastustoiminta ulkotiloissa pääsee alkamaan hallitusti Heinolassa

Kylpylän jumppa

Päijät-Sote päivitti eilisessä koronatyöryhmässään ohjeistuksia

Heinolan kaupunki noudattaa tiloissaan ja paikoissaan alueen suosituksia. Suositukset ja rajoitukset ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 30.6. asti, mutta niitä kevennetään epidemiatilanteen mahdollistaessa jo aiemmin.

Aikuisten ryhmäliikuntaharrastukset ulkotiloissa on sallittu. Osallistujamäärän tulisi olla enintään 50. Sisätiloissa tapahtuvaa aikuisten ryhmäharrastustoimintaa suositetaan pidettäväksi edelleen tauolla.

Alle 20-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta sallitaan ulkotiloissa, mukaan lukien kilpailutoiminta. Turvallisuusohjeita ja etäisyyksiä pitää edelleen noudattaa kaikilla liikuntapaikoilla.

Alle 20-vuotiaiden nuorten sisällä tapahtuva ryhmäharrastustoiminta suositetaan aloitettavaksi korkeintaan 10 hengen ryhmissä opetus- ja kulttuuriministeriön turvallisen harrastustoiminnan ohjeita noudattaen.

Vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua sisä- ja ulkotiloissa ilman rajoituksia.

Jumpat alkavat kylpylän uimarannalla

Kylpylän rantajumpat käynnistyvät tiistaina 15.6. Jumpat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 10.00 – 10.45 ja klo 17.00 – 17.45. Ryhmät järjestetään koronarajoitukset huomioiden. Ryhmiin pääsee enintään 50 ensimmäisenä paikalle tullutta.

Lisätiedot

Lisätiedot alueen suosituksista ja rajoituksista Päijät-Soten sivuilta

Maria Kaikkonen
maria.kaikkonen@heinola.fi
044 797 8570

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu