Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Yrityksenä toimiminen

Yrittäjän on huolehdittava yrityksen taloudesta, tehtävä rahoitussuunnitelmia, budjetoitava ja mietittävä investointeja. Yrittäjien on syytä hankkia asianmukaiset luvat ja hoitaa lakisääteiset ilmoitukset ja velvoitteet.

Autamme sinua löytämään eri alojen asiantuntijat mihin tahansa eteen tuleviin kysymyksiin.

Järjestämme yrittäjien kanssa yhteisiä verkottumis- ja infotilaisuuksia, joissa voit jakaa kokemuksia muiden kanssa. 

Myynti ja markkinointi -ohjausta

Myynti, markkinointi ja mainonta kuuluvat useimpien yritysten toimintaan, ilman niitä ei kauppaa synny. Haluatko sparrausta näiden osa-alueiden kehittämiseen? Etsitkö yhteistyökumppaneita, haluatko tavoittaa paikallisia asiakkaita vai tavoitteletko kenties kansainvälisiäkin markkinoita?

Keskustelemme mielellämme myös myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä.

Tilat ja tontit

Jos tarvitset uusia tiloja, rakennusvalvonta palvelee lupa-asioissa, ja maankäyttöosastolta selviää helposti Heinolan kaupungin tonttitarjonta. Yksityisen puolen tontti- ja toimitila-asioissa kannattaa olla yhteydessä elinkeinopalveluihin. Tutustu täältä vapaisiin yritystontteihin!

Tukea yritystoiminnan vaiheisiin

Yrityksellä ja yrittäjällä on aina myös elinkaarensa, joskus on luopumisen tai toiminnan alasajon aika. Jos mietit sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa, joko ostamista tai myymistä, on hyvä käydä läpi siihen liittyviä kysymyksiä meidän kanssamme.