Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
 • WPK-talo. Kuva: Heinolan kulttuuritoimisto.
 • WPK-talo

  WPK-talo on restauroitu entiseen loistoonsa ja se palvelee nykyään kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilana. WPK-talo tarjoaa tilaisuuden järjestää laadukkaita kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilaisuuksia sekä teatteri- ja musiikkitapahtumia aivan Heinolan keskustassa.

  Lasikuisti on 160 henkilölle tarkoitettu ruokailu-, kokous- ja juhlatila. Lämmitetyn lasikuistin yhteydessä on juhlasali, jossa on orkesteriestradi sekä vastakkaisella seinällä soittoparveke. Juhlasalia voidaan käyttää konsertti-, teatteri-, juhla-, ja esitelmätilaisuuksiin. Juhlasaliin saa istuimet 160 henkilölle.

  WPK-talossa sijaitsee lisäksi kaupungin edustustilat, joita ei vuokrata ulkopuolisille. Näissä salongeissa on Heinolan museoiden esineistöä, lisätietoa Heinolan museolta.

  Vuokraus

  WPK-taloa vuokrataan yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille arkisin tuntitaksalla ja viikonloppuisin päivätaksalla. Tietoa taksoista liitteessä.

  Varaukset tehdään kulttuuritoimiston kautta. Tilaan ei sisälly aulapalveluita, pitopalvelua ja pöytäliinoja.

  Lisätietoa WPK-talon tekniikasta tapahtumatuottajalta. Varaa käyttöopastus jos tarvitset näyttämötekniikkaa (ääni ja valo) tai videotykkiä.

  WPK-talon tapahtumat

  WPK-talolla järjestettävistä kaupungin järjestämistä tapahtumista ilmoitetaan etusivun Ajankohtaista-osiossa.

  WPK-talon historia

  Tutustu WPK-talon historiaan tästä!

  Kesäteatterin väliaikatarjoilu

  Tietoa kesäteatterin väliaikatarjoilusta WPK-talolla täältä.