Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • WPK-talo. Kuva: Heinolan kulttuuritoimisto.
 • WPK-talo

  WPK-talo on restauroitu entiseen loistoonsa ja se palvelee nykyään kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilana. WPK-talo tarjoaa tilaisuuden järjestää laadukkaita kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilaisuuksia sekä teatteri- ja musiikkitapahtumia aivan Heinolan keskustassa.

  Lasikuisti on 160 henkilölle tarkoitettu ruokailu-, kokous- ja juhlatila. Lämmitetyn lasikuistin yhteydessä on juhlasali, jossa on orkesteriestradi sekä vastakkaisella seinällä soittoparveke. Juhlasalia voidaan käyttää konsertti-, teatteri-, juhla-, ja esitelmätilaisuuksiin. Juhlasaliin saa istuimet 160 henkilölle.

  WPK-talossa sijaitsee lisäksi kaupungin edustustilat, joita ei vuokrata ulkopuolisille. Näissä salongeissa on Heinolan museoiden esineistöä, lisätietoa Heinolan museolta.

  Vuokraus

  WPK-taloa vuokrataan talon henkeen sopiviin tapahtumiin yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille arkisin tuntitaksalla ja viikonloppuisin päivätaksalla. Tietoa taksoista liitteessä.

  Varaukset tehdään kulttuuritoimiston kautta. Tilaan ei sisälly aulapalveluita, pitopalvelua ja pöytäliinoja.

  Lisätietoa WPK-talon tekniikasta tapahtumatuottajalta. Varaa käyttöopastus jos tarvitset näyttämötekniikkaa (ääni ja valo) tai videotykkiä.

  WPK-talon tapahtumat

  WPK-talolla järjestettävistä kaupungin järjestämistä tapahtumista ilmoitetaan etusivun Ajankohtaista-osiossa.

  WPK-talon historia

  Tutustu WPK-talon historiaan tästä!

  Kesäteatterin väliaikatarjoilu

  Tietoa kesäteatterin väliaikatarjoilusta WPK-talolla täältä.