Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
08.02.2018

Vuokrattavana liiketila entiseltä linja-autoasemalta

Heinolan kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi liiketilan läheltä kaupungin keskustaa, osoitteessa A. F. Airon katu 5 (entinen linja-autoasema). Kysymyksessä on vuonna 1950 valmistunut ja vuosina 2004 ja 2007 peruskorjattu puurakennus huoneistoalaltaan 176 hum². Rakennus sijaitsee 4. kaupunginosan (Suppi) korttelissa 4 (asemakaavassa yleinen alue).

Maa-alan pinta-ala on 9830 m². Maa-alalla sijaitsee myös pieni erillinen varastorakennus, joka on kaupungin omassa käytössä, eikä ole vuokrattavissa. Maa-alasta voidaan erottaa vuokralaisen toiminnan kannalta tarpeellinen osa vuokralaisen käyttöön (esim. pysäköintiä varten). Vuokralainen voi halutessaan rakentaa kustannuksellaan tilakeskuksen hyväksymän mallin mukaisen aidan hallitsemansa alueen ympäri. Rakennuksen pohjoispäädyssä on lastaussilta ja siitä ovi varastoon. Tavaroiden varastointi ulkona ei ole sallittua.

Rakennuksessa on viimeksi toiminut linja-autoasema ja Matkahuolto. Rakennuksen edessä olevan pysäkkikatoksen kaupunki tulee siirtämään muualle, eikä katos ole vuokrattavissa. Terasseja, katoksia tms. rakennelmia saa rakentaa vain tilakeskuksen luvalla ja vuokralainen vastaa kaikista lupa- ym. maksuista näiden osalta. Vuokrasopimuksen päättyessä tulee vuokralaisen purkaa ja kuljettaa pois kaikki rakennelmansa ja kunnostaa ja siivota rakennus ja alue vuokrausta edeltävään kuntoon, ellei toisin sovita.

Vuokralaisen vastuulla on rakennuksen lämpö-, sähkö-, vesi- ja jätevesi, jätehuolto-, siivous- sekä toiminnasta johtuvat kunnossapitokulut. Rakennus on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon sekä Elenia Oy:n sähkö- ja kaukolämpöverkkoon. Vuokralaisen tulee vastata myös vuokratun alueen osalta vihertöistä, lumitöistä, kattolumien pudotuksista, jalkakäytävien hoidosta ja liukkauden torjunnasta. Peruskorjausluonteiset työt kuuluvat vuokranantajalle niiden suorittamisesta ja aikataulusta sovitaan kaupungin tilakeskuksen kanssa erikseen. Tällaisia peruskorjausluonteisia töitä ovat esim. putkistojen tai katteen uusiminen, ulkomaalaus jne. Vuokrasopimuksen muoto voi olla joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva lain liikehuoneiston vuokrauksesta mukaisin irtisanomisajoin tai sopimuksen mukaan.

 

Tarjouksesta tulee ilmetä:

1. Selvitys liiketoiminnan laadusta ja liiketoimintasuunnitelma

2. Tarjottava vuokrahinta kuukaudessa (alv 0 %).

 

Tutustuminen kohteeseen keskiviikkona 14.2.2018 klo 15.30–16.30.

Vuokratarjoukset tulee jättää osoitteeseen Heinolan kaupunki/asianhallintakeskus, Rauhankatu 3, 18100 Heinola. Kuoreen merkintä ”Tarjous Ratakatu”. Tarjouksen voi jättää myös sähköpostitse osoitteeseen tarjoukset@heinola.fi. Tarjousten tulee olla perillä viimeistään 22.2.2018 klo 12.00. Myöhästyneitä tarjouksia ei käsitellä.

Lisätietoja:

Ilpo Hyytiä, kiinteistöpäällikkö
p. 044 797 6859
ilpo.hyytia@heinola.fi.

 

 

 

Kategoria: Ilmoitukset Myytävänä, vuokrattavana