Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Vuodeosastot

Terveyskeskuksen vuodeosastoilla hoidetaan moniammatillisesti lääketieteellistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Henkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella asiakkaan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Potilasta tuetaan selviytymään päivittäisistä toiminnoista sekä autetaan niissä toiminnoissa, joista hän ei selviydy itsenäisesti.

Keskeisenä ajatuksena on potilaan omien voimavarojen vahvistaminen kannustamalla ja tukemalla häntä omatoimisuuteen. Sitä kautta potilaalla on mahdollisuus kuntoutua ja päästä takaisin omaan kotiin mahdollisimman nopeasti.

Osasto 11B

  • Osastolla hoidetaan akuutteja perusterveydenhuollon potilaita sekä saattohoitopotilaita
  • Lääkärinä toimii geriatrian erikoislääkäri (palliatiivisen hoidon erityispätevyys)
  • Moniammatillinen hoito ja kuntoutus: lääkäri, hoitajat, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti tukemassa toipumista ja kuntoutumista

Osastolla 11B toimii kaksi tiimiä, joista toiseen on keskitetty palliatiivinen ja saattohoitopotilaiden hoito. Heidän omaisilla on vapaa vierailuaika ja yöksikin on mahdollista jäädä potilaan luo. Osastolla on omaistenhuone, jossa omaiset voivat levähtää ja säilyttää omia eväitään.

Osasto 11K

  • Osastolla hoidetaan aivoverenkiertohäiriöpotilaat, kirurgiset jatkohoito kuntoutuspotilaat, geriatriset potilaat ja perusterveydenhuollon potilaat
  • Moniammatillinen hoito ja  kuntoutus: lääkäri, hoitajat, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti tukemassa toipumista ja kuntoutumista.

Osastolla 11K toimii kaksi tiimiä, joista toiseen on keskitetty aivoverenkiertohäiriöpotilaat.

Vierailuaika osastoilla on joka päivä klo 12 –19.

Osastolle 11B käynti G-ovesta (kahvion ovi) Palliatiivisten asiakkaiden ja heidän omaistensa kanssa ajat sovittavissa erikseen.

Osastolle 11K käynti G-ovesta (kahvion ovi)

Osastot ovat savuttomia.

Terveyskeskus ei vastaa potilaan henkilökohtaisista tavaroista, arvoesineistä eikä rahoista.

Huomioittehan vastuskyvyltään heikentyneet potilaamme ja ette vieraile sairastaessanne itse tarttuvaa virustautia: flunssa, vatsatauti tms.