Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
26.11.2019

Virkajärjestelyjä kaupungin johtotehtävissä - hallinto- ja kehitysjohtajan virka tulossa hakuun

Heinolan kaupunginhallitus hyväksyi 25.11.2019 kaupunginjohtaja Jari Parkkosen esityksen virkajärjestelyistä, joissa henkilöstöjohtaja Pirjo Manninen siirtyisi sosiaali- ja terveysjohtajaksi ja hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka Malin henkilöstöjohtajaksi.  Manninen on aikaisemminkin sijaistanut sosiaali- ja terveysjohtajaa ja Malin on toiminut henkilöstökohtajana.

Virkajärjestelyt liittyvät nykyisen sosiaali- ja terveysjohtaja Kirsi Korttilan irtisanoutumiseen. Korttila siirtyy helmikuussa 2020 Työterveys Wellamo Oy:n toimitusjohtajaksi.

Siirtojen edellytyksenä avoimen viran täyttäminen

Hallinto- ja kehitysjohtajan virka tulee avoimeen hakuun joulukuun aikana. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 25.11. nimetä haastatteluryhmään kaupunginjohtajan tueksi Kaija Järvisen (PaHe), Fuat Wafinin (kok.), Jorma Peltosen (kd.)  ja Jouko Rajajärven (sd.).

Siirrot astuisivat voimaan huhtikuun 2020 alkuun mennessä. Järjestelyn toteutuminen edellyttää  kuulemisten lisäksi myös valtuuston päätöstä hallinto- ja kehitysjohtajan viran täyttämisestä. Päätösten voimaantuloon saakka sosiaali- ja terveysjohtajan viransijaisuutta hoitaisi johtava ylilääkäri Kirsi Timonen oman virkansa ohella.

Lisätiedot:
Kaupunginjohtaja
Jari Parkkonen
puh. 0400 862 977
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Yleinen Sosiaali- ja terveyspalvelut