Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
13.01.2021

Virikkeitä heinolalaisten ikäihmisten arkeen - koronan aikana ja koronan jälkeen

Päivittäinen liikunta ja mieltä piristävät askareet ovat avainasemassa meidän jokaisen elämässä. Erityisesti ne korostuvat ikäihmisten arjessa ja vielä enemmän tässä merkillisessä korona-ajassa, kun sosiaalinen kanssakäyminen on rajattua. Elämme koronasuositusten ja -rajoitteiden sanelemien ohjeiden mukaan, jotka ovat voimassa näillä näkymin 25.1.2021 asti. Seuraamme Heinolassa tarkoin PHHYKYn antamia alueellisia ohjeistuksia.  

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Mielestä ja kunnosta on tärkeää huolehtia näin korona-aikaan omatoimisesti. Onneksi meillä on ulkona upea luminen talvi, joka houkuttelee ulkoilijoita raikkaaseen ilmaan happihyppelylle ja sivakoijia laduille. Kaupungin YouTube-kanavalla on myös tarjolla 20 minuutin tuolijumppa (ks. yllä oleva video), johon voit osallistua paikasta riippumatta. Tärkeää on, että etsit sinulle sopivan tavan huolehtia itsestäsi. 

Ikäihmisten virikkeellinen ohjaustoiminta alkaa Heinolassa rajoitusten poistuttua

Ikäihmisten virikkeelliset ohjaustoiminnot alkavat heti koronarajoitusten poistuttua. Toimintojen tavoitteena on varmistaa, että mahdollisimman monet heinolalaiset ikäihmiset pääsevät mukaan virikkeelliseen toimintaan, jossa huomioidaan henkilöiden oma toimintakyky ja elämäntilanne.

Virikkeellinen toiminta Heinolassa toteutetaan yhteistyönä

Yhteistyökumppaneina toimivat Heinolan kaupungin lisäksi Heinolan seurakunta, Jyränkölän Setlementti ja eri yhdistykset.

 

Lisätietoja

Pirjo Hepo-oja
Hyvinvointijohtaja
+358 500 717 310

Maria Kaikkonen
Liikunnan palvelupäällikkö
+358 44 797 8570

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: