Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Venepaikkoja. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Venepaikat. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.
 • Tähtiniemen venepaikat. Kuva: Sami Soljansaari, Heinolan kaupunki.

  Venepaikat

  Venepaikat varataan ja maksetaan vuosittain sähköisessä varauspalvelussa. Aiemmin venepaikan varanneille asiakkaille paikan ennakkovarausaika on 1.1. - 31.3., jonka jälkeen paikat ovat yleisesti varattavissa. Vapaana olevia venepaikkoja voi varata 1.1. klo 9.00 alkaen.

  SIIRRY SÄHKÖISEEN VARAUSPALVELUUN!

  Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista kaupungin verkkopalveluun. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten tulee käytössä olla verkkopankkipalvelu ja -tunnukset.

  Mikäli olet yritys- tai yhdistysasiakas tai sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, voit varata ja maksaa venepaikan kaupungin kassapalvelupisteessä Rauhankatu 3, I krs, puh. 03 849 30, avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.00.

  Vapaita paikkoja voi selata varauspalvelun venepaikkaluettelosta tai kartalta.

  Laituri- ja soutuvenepaikkojen ylläpidosta vastaa Heinolan kaupungin Puistot ja Liikuntapaikat. Venepaikkoja koskevat korjaus- ja muut tekniikkaa koskevat palautteet tehdään sähköisesti osoitteeseen viherpalvelut@heinola.fi. Kiireellisissä asioissa yhteys puhelimitse kaupunginpuutarhuriin puh. 0500 549 485, tai puistopuutarhuriin puh. 044 797 7083.

  Alla olevassa kartassa laituri- ja soutuvenepaikkojen sijainnit: