Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
07.11.2019

Uusitut BusinessHeinola.fi-sivut tuovat Heinolan yrityksiä esiin

BusinessHeinola.fi

BusinessHeinola.fi-verkkosivusto on uusiutunut. Uusituilla sivuilla Heinolan yritykset ovat aiempaa enemmän esillä. Myös tiedot yritystonteista, toimitiloista sekä muista mahdollisuuksista liiketoiminnan sijoittumiselle Heinolaan ovat kootusti saatavilla yhdessä paikassa.

Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari kertoo, että BusinessHeinola.fi-sivut eivät ole kaupungin elinvoimapalvelujen sivu, vaan ne kertovat yrityselämästä ja yrittämisestä Heinolassa yleensä. Siksi sivuilla on tarinoita yksittäisistä yrittäjistä ja yrityksistä, ja niitä tulee sivuille lisää.

Vuoden 2020 aikana sivustolla julkaistaan tarkempaa yritysmarkkinoinnin materiaalia sekä yrityshankkeiden tutkimuksia ja selvityksiä. Sivuilla myös tullaan esittelemään meneillään olevia uuden teknologian kokeiluhankkeita sekä yksityiskohtaisempia investointimahdollisuuksia ja –tarjouksia.

Sivusto palvelee myös yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevia heinolalalaisia sekä niitä, jotka harkitsevat investointia tai uuden yrityksen perustamista Heinolaan.

Sivuston on toteuttanut heinolalainen mainostoimisto K-Systems.

BusinessHeinola.fi-etusivu

Lisätietoja:
elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
puh. 050 576 8600
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: Elinkeinopalvelut