Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
24.05.2017

Uuden työn keskus SPOTTI avaa ovensa 24.5.2017

SPOTTI, uusi yhteisöllinen työtila avaa ovensa 24.5.2017 Heinolassa. Heti alkajaisiksi SPOTTI esitellään heinolalaisille yrittäjille, jotka pääsevät tutustumaan yrittäjien aamukahvitilaisuuden puitteissa.

SPOTTI on Heinolan elinvoimapalveluiden tarjoama yhteisöllinen työtila ja toimintaympäristö. Sen tarkoituksena on auttaa aloittavaa yrittäjää sekä vahvistaa yrittäjän keinoja luoda liiketoimintaa ja kasvua omasta osaamisesta, oppimisesta ja yhteistyöstä.

SPOTTI toimii työelämän murroksen laboratoriona, jossa laajan kumppaniverkoston avulla etsitään uutta työtä ja ansaintamahdollisuuksia. SPOTTI tavoittelee kansallisesti merkittävää asemaa uuden työn keskuksena.

SPOTTIIN ovat erityisen tervetulleita yksinyrittäjät, omaa yritystä suunnittelevat, coworking -tilaa etsivät, start upit, pk-yritykset ja alihankintayritykset, yritykselleen kasvua suunnittelevat, sivutoimiset yrittäjät, kesäasukkaat, etätyöntekijät ja kaikki monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista kiinnostuneet.

SPOTTI tarjoaa erimerkiksi verkoston, vapaasti käytössä olevaa avointa yhteistilaa, tilapäistä toimistotilaa ja yritysneuvontaa. SPOTISSA ei ole saatavissa pysyviä tiloja, vaan se on tarkoitettu alustaksi yhteistyölle ja uusien ideoiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen. SPOTTI on kohtaamispaikka Heinolan alueen yrityksille, yrittäjyyttä suunnitteleville sekä kasvualusta omaa osaamistaan tarjoaville, verkostoitumiselle, yhteistyölle ja vuoropuhelulle.

SPOTIN puitteissa toimii myös erilaisia hankkeita, kuten Software Academy ja Nuoret kaupunkikehittäjinä Heinolassa.

SPOTTI sijaitsee Wanhalla Lehtitalolla 2. kerroksessa osoitteessa Lampikatu 8, Heinola.

Lisätietoja:
elinkeinojohtaja Heikki Mäkilä, heikki.makila(a)heinola.fi, 044 769 4141
ohjelmakoordinaattori Pirjo Rasipelto, pirjo.rasipelto@heinola.fi 044 469 4225

Kategoria: