Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
28.07.2017

Työpaikkailmoitus: Putkimies

Heinolan kaupungin tekniikan toimialan tilakeskus vastaa kaupungin omista­mien kiinteistöjen, vuokra-asuntojen sekä kaupungin suoraan omistamien osakehuoneistojen kun­nossa­pidosta ja korjauksista. Työ tilakeskuksessa on mielenkiintoista, monipuolista, itse­näistä ja vastuullista.

Huolto- ja kunnossapitoyksikössä on haettavana

PUTKIMIEHEN TEHTÄVÄ

(tehtävänumero 200179)

Toimen keskeisiä tehtäviä ovat kiinteistöjen lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmien huoltoon, kunnossapitoon ja muutostöihin liittyvät putkimiehen työtehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikoulun putkimiehen koulutus tai muu vastaava ammattikoulutus.

Tehtävään liittyy myös osallistuminen kiinteistöhuollon varallaoloon ja sijai­suuksiin.

Työssä onnistuminen vaatii alan koulutusta, työkokemusta ja oikeaa asennet­ta. Ajokortti on välttämätön. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen hen­kilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti sekä lisäksi Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin pe­rusteita noudattaen. Tehtäväkohtainen palkka on 2053,37 €/kk. Tk-palkan lisäksi tulevat henkilökohtainen lisä ja mahdollinen ammattialalisä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodis­tus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajarakennusmestari Risto Rinne p. 050 049 8876.

Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi 21.8.2017 klo 12.00 mennessä.

Kategoria: Avoimet työpaikat