Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
28.07.2017

Työpaikkailmoitus: Huoltomies

Heinolan kaupungin tekniikan toimialan tilakeskus vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen, vuokra-asuntojen sekä kaupungin omistamien osakehuoneistojen kun­nossa­pidosta ja korjauksista. Työ tilakeskuksessa on mielenkiintoista, monipuolista, itse­näistä ja vastuullista.

Huolto- ja kunnossapitoyksikössä on haettavana

HUOLTOMIEHEN TEHTÄVÄ

(tehtävänumero 294061)

Huoltomiehen työhön kuuluvat normaalit kiinteistön huoltotyöt eri kohteissa lähinnä Kirkonkylän alueella sisältäen mm. lvisa- laitteiden ja ulkoalueiden hoidot sekä pienet rakennuskorjaukset. Koulutusvaatimuksena ammattikoulu tai vastaava muu alan koulutus.

Tehtävään liittyy myös osallistuminen kiinteistöhuollon varallaoloon ja sijaisuuksiin.

Työssä onnistuminen vaatii alan koulutusta, työkokemusta ja oikeaa asennetta. Ajokortti on välttämätön. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen hen­kilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti sekä lisäksi Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen. Tehtäväkohtainen palkka on 1895,74 €/kk. Tk-palkan lisäksi tulee ammattialalisä ja henkilökohtainen lisä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajarakennusmestari Risto Rinne p. 050 049 8876.

Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi 21.8.2017 klo 12.00 mennessä.

Kategoria: Avoimet työpaikat