Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
14.02.2018

Tutustu kaupungin uuteen asukasmarkkinointisivustoon ja osallistu kilpailuun Facebookissa

isoelämä

Heinolan kaupunki on avannut uuden verkkosivun isoelama.heinola.fi sekä käynnistänyt laajan asumisen markkinointiin keskittyvän verkkokampanjan. Sivuston ja kampanjan avulla tuodaan esille Heinolan vahvuuksia ja kerrotaan kuvien, videoiden ja tarinoiden avulla, millaista on iso elämä pienessä kaupungissa.

Asukasmarkkinointisivuston ja -kampanjan tavoitteena on lisätä Heinolan tunnettuutta ja houkutella kaupunkiin erityisesti uusia asukkaita. Verkkosivuston karttapalvelussa pääsee tutustumaan kaupunkiin uudesta näkökulmasta ja katsomaan esimerkkejä siitä, millaista on sujuva arki Heinolassa ja millaisia palveluita ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kaupunki tarjoaa.

Sivustolla voi myös ilmiantaa mahdollisen paluumuuttajan, tutustua hauskoihin Heinola-faktoihin ja muuttajan muistilistaan. Kaupungin virallisella Facebook-sivulla käynnissä olevassa kilpailuissa voit kertoa oman Heinola-muistosi ja voittaa Heinola-aiheisia palkintoja.

–Tämä on lähtölaukaus isolle kampanjalle, jonka avulla tavoitamme verkossa satoja tuhansia kotitalouksia kevään ja kesän aikana. Kohdennettujen viestien avulla tavoittelemme sivustolle vähintään 50 000 kävijää. Autamme Heinolasta kiinnostuneita saamaan lisätietoja ja palvelua, jotta kaupungin asukasluku saadaan strategiamme mukaisesti nousuun, kertoo elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä.

Kaupunkilaisten osallistumista toivotaan

Verkkosivuston ensimmäinen versio on julkaistu, mutta sivua täydennetään ja kehitetään jatkuvasti. Puuttuuko kartalta jokin olennainen paikka Heinolasta? Olisiko sinulla tarina kerrottavana tai näkemyksiä siitä, miksi juuri Heinola on hyvä paikka asua ja yrittää? Ota yhteyttä vs. tiedottaja Riina Siirtolaan, p. 044 469 4204, riina.siirtola@heinola.fi

 

Lisätietoja:

Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja
p. 044 769 4141
heikki.makila@heinola.fi

Kategoria: