Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
11.06.2020

Tule mukaan kehittämään ti 16.6. vanhan linja-autoaseman asfalttiviidakkoa

Asfalttiviidakko mainos

Tervetuloa suunnittelemaan tiistaina 16.6. klo 17 – 19 linja-autoaseman ja lintutarhan ympäristöä viihtyisämmäksi koko perheen alueeksi.

-Heinolaan on toivottu perhepuistoa ja tämä alue sopisi tämän kehittämiseen, koska alueella on jo valmiiksi lapsiperheitä palveleva lintutarha ja uimahalli, kertoo kaupunkisuunnittelija Noora Kumpulainen.

-Lapset ja nuoret ovat toivoneet erityisesti Pump track-rataa, joka voisi sopia myös tälle alueelle, jatkaa liikunnan palvelupäällikkö Maria Kaikkonen.

Pump track radalla voi kulkea erikokoisilla pyörillä, rullalaudoilla, rullaluistimilla tai potkulaudoilla. Rata on loistava paikka parantaa tasapainoa ja oppia uusia taitoja yhdessä muiden kanssa. Rata sopii kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille.

Aluetta halutaan kehittää ja luoda aktiivisesti yhdessä kuntalaisten kanssa.

-Tämä 16.6. on projektin aloitus, jossa mietitään yhdessä alueen kehittämistä ja samalla vietetään perheiden yhteistä iltaa, kertovat Kaikkonen ja Kumpulainen.

Tiistaina ohjelmassa on katuliiduilla alueen suunnittelua ja muita erilaisia tehtävärasteja sekä jätti airtrack, eli volttimatto. Vesi-ilmapalloilla tehdään yhteisötaideteos asfalttiviidakkoon. Voit ottaa myös oman paidan tai kassin mukaan, johon voi mm. painaa kaivon kannen kuvia. Saatavilla on myös painettuja kierrätyspaitoja veloituksetta. Painatukset tekee paikan päällä taide- ja kulttuuriyhdistys Painovoima ry. Iltapalaksi voi ostaa viiden euron hampparin Kushmikun rekasta. Tarjous 150 ensimmäiselle.

Samassa yhteydessä kehitetään myös kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita. Tapahtuma järjestetään A. F. Aironkadulla, jonka uudelleen käyttöä pohditaan myös tapahtumassa. Tule kertomaan ja keskustelemaan turvallisesta koulu- ja työmatka tiestä polkupyöräilylle.

Kategoria: