Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Heinola - pieni kaupunki, iso elämä

Heinolassa asuvan vuorokaudessa on 25 tuntia.

Heinola on luonnonkaunis pikkukaupunki, jossa on tilaa ja aikaa isommalle elämälle.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Mitä Heinola on?

Isoa elämää on kävely huurteisen Kymijoen rannassa kauneimpaan ruska-aikaan, Heinolan kansallisessa kaupunkipuistossa. Sitä on kaikki tarvitsemasi palvelut kilometrin säteellä torilta, kompaktilla ja kauniilla ruutukaavakeskustan alueella. Lue lisää Heinolassa asumisesta.

Pienen kaupungin isoa elämää on lapsiperheen mahdollisuus elää ilman autoa tiiviissä kaupunkikeskustassa. Heinolalaisiin lapsiin panostetetaan tulevina vuosina 40 miljoonan euron investoinneilla koulu- ja päiväkotirakennuksiin. Valtakunnallisesti huomiota herättänyt perhekeskustoiminta tukee vanhemmuutta laadukkaan varhaiskasvatuksen rinnalla. Lue lisää Heinolan kaupungin varhaiskasvatuspalveluista ja koulutuspalveluista.

Heinola on kesä täynnä tapahtumia ja talvi tulvillaan valoa. Heinolan kesäteatteri vetää katsomot täyteen ihmisistä ympäri Suomen. Heinolalainen iso elämä on täynnä monipuolisia kaupungin liikuntapaikkoja uudesta uimahallista erinomaisiin lenkkipolkuihin. Vierumäki Resortin lajitarjonta on laajaa ja vapaa-aika laadukasta. Lue lisää kaupungin kulttuuripalveluista ja liikuntapalveluista.

Heinolaan tuo kuuma moottoritie Lahdesta 30 minuutissa ja Helsingistä puolessatoista tunnissa. Iso elämä on avaimet käteen -palvelua yrityksille. Järkihintaisia tontteja ja tilaa kukoistaa. Heinolan kaupunki tarjoaa yritys- ja työllisyyspalveluja SPOTISSA.

Ison elämän voi löytää vain pienestä kaupungista. Heinolasta.

Työtä ja yrittäjyyttä Heinolassa

Heinolassa yrittävälle tarjotaan business-luokan palvelukokemus.

Se tarkoittaa sujuvaa ja kattavaa avaimet käteen -palvelua yhden luukun periaatteella. Heinolassa kohtaavat järkevä kustannustaso, monipuoliset sijoittumis- ja tilavaihtoehdot sekä erinomaiset liikenneyhteydet pääkaupunkiseutuun ja muualle Suomeen.

Yrityksen näkökulmasta Heinolan monipuolinen elinkeinorakenne tarkoittaa laajaa kirjoa yhteistyökumppaneita, alihankkijoita ja asiakkaita. Heinolan edullinen asumistaso ja elämisen korkea laatu ovat syitä myös yrittäjille, työntekijöille ja heidän perheilleen muuttaa kaupunkiin.

Heinola tunnetaan biotalouden ja puurakentamisen korkeasta osaamisesta. Lue muun muassa näistä aloista tarkemmin Business Heinolan verkkosivuilta, osoitteessa businessheinola.fi.

Yritykset tarjoavat Heinolan alueella mielenkiintoisia työpaikkoja mm. puu- ja metsäteollisuuden, metalliteollisuuden sekä sosiaali-, terveys- ja hoivapalveluiden parissa. Heinolan loistavat palvelut mahdollistavat nopeankin muuton kaupunkiin. Tutustu Heinolassa avoinna oleviin työpaikkoihin täältä.

Heinolan kaupunki työnantajana

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin. Kaupungiln avoimet työpaikat löydät täältä.

Kesätyöt Heinolan kaupungilla

Kuntatyöhön tutustuminen kannattaa aloittaa jo kouluaikana. Heinolan kaupunki tarjoaakin joka kesä yli 100 kesätyöpaikkaa 15 vuotta täyttäneille koululaisille ja opiskelijoille.

Kesätyöntekijät avustavat esimerkiksi vanhusten tai lasten hoidossa, toimivat leireillä tai kesäteatterilla erilaisissa tehtävissä, puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä tai ravitsemis- ja siivouspalvelutehtävissä. Kesätyön pituus on enintään neljä viikkoa.

Kaupungin kesätyöhaku käynnistyy alkuvuodesta 2018. Lue lisää kesätöistä Heinolan kaupungilla täältä.

Kouluttaudu Heinolassa

Heinolasta löytyvät kaupungin omien laadukkaiden koulutuspalveluiden lisäksi mahdollisuuksia opiskella eri ammatteja. Koulutuskeskus Salpaus tarjotaa ammatillista koulutusta kahdeksalla eri koulutuslinjalla. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta löytyvät Vierumäellä liikunta-alan AMK-tutkinnot.

Koti luonnon helmassa keskellä kaupunkia

Meillä on moneen tarpeeseen koteja valmiina uusille asukkaille. Tutustu Heinolan kaupungin vuokra-asuntotarjontaan sekä myynnissä oleviin asuntoihin Oikotiellä ja Etuovessa.