15.3.2021 klo 17:00 - 18:30

Terveisiä Tähtiniemestä

Verkossa

Terveisiä Tähtiniemestä -kortti

Mitä kuuluu Tähtiniemi? Mitä kuuluu Sepänniemi? Entä mitä kuuluu Prismalle? Miten paljon ääntä saa ympäristöstä kuulua? Saako näkymiä raivata? Näihin kysymyksiin on vastailemassa iso joukko kaupungin henkilökuntaa.

Tapahtuman tiedot

Mitä kuuluu Tähtiniemi ja Sepänniemi? Mikä tekee Tähtiniemestä Tähtiniemen ja Sepänniemestä Sepänniemen? Millaisia alueet ovat 10 vuoden kuluttua? Entä miten kuvailisit alueita Heinolan kaupungin uusilla nettisivuilla? Aiheena on identiteetin lisäksi alueen äänimaisema, yleisten alueiden hoito ja Prisman tilanne. Paikalla ovat näillä näkymin ympäristöpäällikkö Helka Sillfors, rakennuspäällikkö Ari Matteinen, kaupunginpuutarhuri Eve Vanne, kaupunkisuunnittelupäällikkö Juha Poskela, kaavoitusarkkitehti Katri Kuivalainen ja kaupunkikehityssuunnittelija Noora Kumpulainen. Tapahtuma on osa alueellista kehittämistyötä, jonka tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa.

Mikäli sinulla ei ole Teamsia asennettuna, pääset helposti liittymään kokoukseen seuraavasti:
1. Paina alla olevaa linkkiä
2. Valitse Liity vieraana
3. Keksi ja kirjoita itsellesi nimi, omakin käy
4. Paina Liity vieraana
5. Sitten sinut päästetään kokoukseen sisään

Suositeltava selain on Chrome ja kännykälläkin pääsee osallistumaan. Kokouksen aikana voit kommentoida suoraan chattiin tai nostaa käden pystyyn, niin saat puheenvuoron.

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu