Kestävää terveyttä ruoasta -yleisöluento

13.10.2025

13.00 – 14.30

Jyränkölän juhlasali

Hyvinvointi

Vuoden 2024 lopulla julkaistiin uudet suomalaiset ravitsemussuositukset. Niissä suositellaan mm. kasviksia, hedelmiä ja marjoja syötävän väh. 500–800 g /pv, lisäksi eläinkunnan tuotteiden määrää tulisi vähentää ja kasviproteiinin lähteitä lisätä.

Mitä suositukset käytännössä tarkoittavat ja mitä enää uskaltaa syödä? Luennolla kuulet, miten jokainen voi tehdä terveyttä edistäviä ruokavalintoja ympäristövaikutukset huomioiden.

Luennoitsijana Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ravitsemusyksikön laillistettu ravitsemusterapeutti Mari Viiru.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Luento on kaikille avoin, luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Keräämme luennolla osallistujien nimet nimilistaan tilastoja varten.

Tapahtuman hinta

Maksuton

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kansalaisopisto / Jyränkölän Setlementti