10.6.2024 klo 15:30 - 21:00

Frisbeegolf: Fribakansa Birdie Tour → Heinola (Kippasuo Pro DiscGolfPark) → Klinikka + Parikisa

Kippis - Heinola DiscGolfPark World

FribaKansa Kiertua

Vuoden 2024 Fribakansan Birdie Tour järjestetään kesäkuun alussa. Kiertueella kierretään 8 suurinta frisbeegolfkaupunkia, joista jokaisessa pidetään klinikka + parikilpailu. Kiertue alkaa Fribakansan kotikaupungista Jyväskylästä ja päättyy yhdelle maailman hienoimmista radoista Kippasuolle. Klinikoilla tullaan antamaan yksilöllistä opetusta taitotasosta riippumatta ja siinä käydään sekä rystyheiton, että kämmenheiton salaisuudet läpi.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Klinikka
Fribakansa on heittänyt birdieitä jo monta vuotta ja nyt on tullut aika opastaa kädestä pitäen meidän parhaimpia oppeja vuosien varrelta. Jo ennen Fribakansan syntyä Esa ja Aarne paneutuivat tekniikan saloihin ja kävivät yhteensä noin 25 vuoden lajikokemuksella läpi melkein kaikki normaalit heittäjän ongelmat itsekin. Opittuja tietoja hyödyntäen Fribakansa aikoo parantaa jokaisen klinikalle saapuvan heittotekniikkaa niin rystyheitossa (Esa valmentaa) kuin kämmenheitossa (Aarne valmentaa). Klinikalla pääset kehittämään siis molempia heittotyylejä tai vähintäänkin oppimaan niistä toisen jos jompi kumpi ei ole ennestään vielä tuttu sinulle.

Parikilpailu
Parikilpailu alkaa pian klinikan jälkeen ja siinä pelataan yksi kierros best -shottia. Kisassa kolmelle parhaalle parille on luvassa palkintoja lahjakorttien ja speciaalien tuotteiden muodossa. Muista myös jakaa TikTokkiin huikeista suorituksista klippejä #BirdieTour, jotta sinulla on mahdollisuus voittaa DiscGolfPark Pro Target – Portable

Tapahtuman järjestäjä

https://www.instagram.com/fribakansa/

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu