Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto antaa hammas- ja suusairauksien ennaltaehkäisy- ja hoitopalveluja. Hoitoon pääsy määräytyy hoidon tarpeen ja kiireellisyyden perusteella.

Täältä löydät tietoa jonotilanteesta.

Terveyden edistäminen on tärkeä osa toimintaamme niin lasten, vanhusten kuin koko väestön keskuudessa.

Koko väestöllä on mahdollisuus saada hammashoitoa yhteiskunnan tukemana. Terveyskeskuksen hammashoidosta peritään asiakasmaksuasetuksen mukaiset maksut 18 vuotta täyttäneiltä. Hinnasto löytyy ohesta liitteenä. Näistä maksuista ei saa KELA-korvausta. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään maksu 15 vuotta täyttäneiltä.

Kaikilla ikäryhmillä on oikeus KELA-korvauksiin yksityishammaslääkärikustannuksistaan (ohessa liite yksityisistä Heinolassa).

Ajanvaraus kiireettömään hammashoitoon

ma-to klo 11.00-15.00

pe klo 11.00-14.00

puh. 03 849 4369

Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Jos ajanvaruksessa on ruuhkaa, puhelu ohjautuu takaisinsoittojärjestelmään automaattisesti. Takasinsoittoon kirjautuneisiin puheluihin soitamme takaisin saman päivän aikana.

Ajan peruminen

Muutokset hoitoaikaan tehdään puhelimitse ajanvaraukseen ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 puh. 03 849 4369. Ajan perumisesta voi lähettää myös tekstiviestin numeroon 044 769 4163. Aika tulee perua viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta hoitoajasta peritään hinnaston mukainen maksu.

Maksut

Suun terveydenhuollon maksuista tietoa täällä.

Linkki Hammaslääkäripäivystys -sivulle: hammaslääkaripäivystys