Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
15.01.2019

Suomi.fi-viestit tietoturvallinen tapa Heinolan kaupungin kanssa asiointiin – ei arkaluonteista tietoa palautejärjestelmään

Sähköinen asiointi Heinolan kaupungin kanssa on tietoturvallista käyttämällä Suomi.fi-viestit –palvelua. Palvelussa voi lähettää asiointiin liittyviä tietoja ilman, että on vaaraa niiden joutumisesta vääriin käsiin. Palvelun kautta voi tehdä esimerkiksi palveluiden ajanvarauspyyntöjen perumisia. Asioinnissa kannattaa kuitenkin ensisijaisesti käyttää palveluiden omia asiointikanavia.

Heinola otti käyttöönsä Suomi.fi-viestit –palvelun viime vuoden lopussa. Suomi.fi-viestit on asiakkaalle tietoturvallinen tapa asioida kaupungin kanssa. Palvelun kautta voi lähettää viestejä, mutta myös erilaisia liitteitä, kuten hakemuslomakkeita tai muita asiakirjoja.

Kaupungin palautejärjestelmä on tarkoitettu palautteen antamiseen kaupungille. Palautejärjestelmän kautta ei ole mahdollista asioida kaupungin palveluissa. Kaupunki kuitenkin rohkaisee asiakkaitaan antamaan mahdollisimman paljon palautetta toiminnastaan palveluiden kehittämiseksi.

Lisätietoja

Tietohallintopäällikkö
Malgorzata Juvonen
0447976000
malgorzata.juvonen(at)heinola.fi

Kategoria: