Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Eläkeläiset ja soveltava liikunta

Kaikille avoimet kesän jumpat alkavat 1.6.

Tiistaisin
klo 17.00-17.45 Kylpylän uimaranta (heinäkuun loppuun)

Torstaisin
klo 10.00-10.45 Kylpylän uimaranta (heinäkuun loppuun)

Oma jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo mukaan. Kuntojumpissa noudatamme voimassa olevia säännöksiä turvaväleistä sekä hygieniasta. Seuraamme päivittyviä ohjeistuksia. 

Hei nyt on parvekejumpan aika!
Löytyykö teidän taloyhtiöstä useampi ikääntynyt tai riskiryhmään kuuluva, jotka kuuliaisesti viettävät poikkeustilaa kotona?
Tuntuuko jo siltä, että olisi aika tavata muita ihmisiä, vaikka vain parvekkeelta huudellen? Tai joko tanssivarvasta kutittaa?
Vinkkaa läheiselle, sukulaiselle, ystävälle, tuttavalle tai naapurille parvekejumpan mahdollisuudesta! Laitetaan yhdessä vipinää kinttuihin, vaikka koko taloyhtiön voimin!

Yhteydenotot: Heinolan Liikuntapalvelut
Johanna Saarinen puh. 050 595 8854 
Lisätiedot https://www.heinola.fi/ilmianna-taloyhtiosi-parvekejumppaan

Tapahtumat

Elämäni eläkevuodet alkamassa NYTKU! 

Aika panostaa itseeni valmennus alkaa 7.9. klo 13.00 - 15.00 Uimahallin Kabinetissa. Herätä itsessäsi hyvinvoinnin kipinä ja liikkumisen ilo. Tule mukaan 8 kertaa kokoontuvaan Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmään, jos liikunta ja oma hvyinvointi ovat jääneet taka-alalle. Ota yhteys paikalliseen valmentajaan. Askeleesi kohti hyvinvointia alkavat tästä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 10.8 alkaen: kirsi-marja.vihervara@heinola.fi tai soita 044 797 6939

Muuta

Liikuntaneuvonta kesätauolla 15.6. - 7.8.
Onko liikkuminen jäänyt näinä aikoina vähäiseksi tai loppunut kokonaan?
Kaipaatko tukea?
Ota rohkeasti yhteyttä! 

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa maksutta, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta elokuusta 1.8.2020 lähtien puh. 03 849 4388 (klo 13-14). Lisätiedot  https://www.heinola.fi/liikuntaneuvonta-asiakkaille