Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Eläkeläiset ja soveltava liikunta

Heinolan kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat liikuntaa eläkeläisille ja soveltavaa liikuntaa tarvitseville.

Ohjelmistossa on mm. eritasoisia kuntojumppia ja vesijumppia, liikuntarajoitteisten kuntosaliohjausta sekä tuolijumppia.

Maksu ryhmiin on 55 € / kausi.

70 vuotta täyttäneet pääsevät maksutta ikääntyneiden ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kaupungin kuntosaleille sekä uimahallille. 30.1. alkaen keskiviikon liikuntarajoiteistan ohjattu kuntosali siirtyy klo 12-13 ja Syvänveden jumppa siirtyy klo 13.30-14.00

Eläkeläisten ja soveltavan liikunnan syksyn 2019 ohjelma tästä.

Ikisportin ohjelma

Liikuntabussista tietoa tästä.

Erityislasten liikuntakerho jatkuu 4.9. klo 17.00-17.50 Tommola talolla. 4.9. ja 11.9. Frisbeegolfia, kooonnumme Kippasuon frisbeegolf radalla. Syksyn liikuntaohjelma

Tapahtumat

Onnellisuutta ja merkityksellisyyttä elämään. Haemme uusia liikuntaystäviä. Vapaaehtoistoiminnan seuraava koulutus alkaa maanantaina 30.9.2019. Lisätiedot ja Ilmoittautuminen 23.9.2019 menessä. Vielä voit tulla mukaan. Seuraava kokoontuminen ma 14.10. klo 13.00 - 15.30 Uimahallin Kabinetissa.

Muuta

Ota kantaa kuntasi päihdetilanteeseen!

PÄIHDETILANNEKYSELY 2019

Päihdetilannekysely toteutetaan 9.9.-13.10.2019 kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja tekemistä Päijät-Hämeen, Iitin, Myrskylän ja Pukkilan kunnissa.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen on luottamuksellista, yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä. Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa ehkäisevän työn seutukoordinaattori Susanna Leimio.

Osallistu kyselyyn: https://bit.ly/2OW5j6e