yhteistyö

Päivitetty: 25.11.2022

HUOM!
Heinolan omapalveluissa ei voi tehdä sähköisiä ilmoituksia tai yhteydenottoja 19.12.2022 jälkeen. Voit halutessasi tallentaa/tulostaa itsellesi Heinolan omapalvelussa olevia asiakasasiakirjoja 31.1.2023 saakka, jonka jälkeen nämä omapalvelut suljetaan, eikä järjestelmään ole enää pääsyä. 1.1.2023 alkaen Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on käytössä Päijät-Soten omapalvelu.

Täällä voit ottaa sähköisesti yhteyttä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi tai tehdä sähköisen ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta (huoli-ilmoitus).

Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen

Oletko huolissasi asiakkaasi, läheisesi tai jonkun muun kohtaamasi henkilön elämänhallinnasta, päihteiden käytöstä, toimeentulosta tai lasten tilanteesta? Tee oheisesta linkistä ilmoitus Heinolan sosiaalipalveluihin. Sen perusteella sosiaalipalvelujen ammattilaiset arvioivat, millaista apua kyseisen henkilön tai perheen elämäntilanteeseen voidaan tarjota. Tämä palvelu on tarkoitettu tilanteisiin, joissa apua tarvitseva henkilö on suostunut siihen, että otat yhteyttä sosiaalipalveluihin.

Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (huoli-ilmoitus)

Oletko huolissasi asiakkaasi, läheisesi tai jonkun muun kohtaamasi henkilön elämänhallinnasta, päihteiden käytöstä, toimeentulosta tai lasten tilanteesta? Tee oheisesta linkistä ilmoitus Heinolan sosiaalipalveluihin. Sen perusteella sosiaalipalvelujen ammattilaiset arvioivat, millaista apua kyseisen henkilön tai perheen elämäntilanteeseen voidaan tarjota. Tämä palvelu on tarkoitettu tilanteisiin, joissa apua tarvitseva henkilö ei ole antanut sinulle suostumustaan ilmoituksen tekemiseen.

Sähköisen yhteydenoton tai ilmoituksen voit tehdä klikkaamalla oheisista linkeistä.

Etusivu