yhteistyö

Täällä voit ottaa sähköisesti yhteyttä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi tai tehdä sähköisen ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta (huoli-ilmoitus).

Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen

Oletko huolissasi asiakkaasi, läheisesi tai jonkun muun kohtaamasi henkilön elämänhallinnasta, päihteiden käytöstä, toimeentulosta tai lasten tilanteesta? Tee oheisesta linkistä ilmoitus Heinolan sosiaalipalveluihin. Sen perusteella sosiaalipalvelujen ammattilaiset arvioivat, millaista apua kyseisen henkilön tai perheen elämäntilanteeseen voidaan tarjota. Tämä palvelu on tarkoitettu tilanteisiin, joissa apua tarvitseva henkilö on suostunut siihen, että otat yhteyttä sosiaalipalveluihin.

Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (huoli-ilmoitus)

Oletko huolissasi asiakkaasi, läheisesi tai jonkun muun kohtaamasi henkilön elämänhallinnasta, päihteiden käytöstä, toimeentulosta tai lasten tilanteesta? Tee oheisesta linkistä ilmoitus Heinolan sosiaalipalveluihin. Sen perusteella sosiaalipalvelujen ammattilaiset arvioivat, millaista apua kyseisen henkilön tai perheen elämäntilanteeseen voidaan tarjota. Tämä palvelu on tarkoitettu tilanteisiin, joissa apua tarvitseva henkilö ei ole antanut sinulle suostumustaan ilmoituksen tekemiseen.

Sähköisen yhteydenoton tai ilmoituksen voit tehdä klikkaamalla oheisista linkeistä.

Etusivu