Terveyskylä on yliopistosairaanhoitopiirien tuottama julkinen verkkopalvelu, joka tuo terveydenhuollon palveluja kaikkien ulottuville asuinpaikasta riippumatta.

Terveyskylän palvelut sopivat erityisen hyvin elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Palvelut täydentävät perinteistä sairaalahoitoa. Niiden myötä ennakoivan hoidon merkitys kasvaa ja ihmisten mahdollisuudet oman terveyden ylläpitämiseen lisääntyvät.

Terveyskylä on aina avoinna, ja sinne pääsee mistä tahansa kunhan käytössä on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin. Palvelun käyttö on potilaalle maksutonta.

Terveyskylän talot

Terveyskylään kuuluu 32 eri teemaista taloa. Talot tarjoavat tietoa ja tukea kaikille kansalaisille. Ajantasaisen listan Terveyskylän taloista löydät Valitse talo -valikosta.

Terveyskylän Omapolku

Terveyskylässä palvelee myös terveydenhuollon digitaalinen palvelukanava Omapolku. 

Omapolun kaikille avoimista omahoito-ohjelmista saat tukea muun muassa tupakoinnin lopettamiseen ja parempaan ravitsemukseen. Ohjelmat on tuotettu elintapa- ja ravitsemushoidon ammattilaisten toimesta yhdessä potilaiden kanssa.

Omahoito-ohjelmaan tallentamasi tiedot ovat vain sinun itsesi nähtävillä.

Tutustu kaikille avoimiin omahoito-ohjelmiin kirjautumalla sisään Omapolulle.

Etusivu