Terveyskylä on yliopistosairaanhoitopiirien tuottama julkinen verkkopalvelu, joka tuo terveydenhuollon palveluja ulottuvillesi asuinpaikastasi riippumatta.

Terveyskylän palvelut sopivat erityisen hyvin elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Palvelut täydentävät perinteistä sairaalahoitoa. Niiden myötä ennakoivan hoidon merkitys kasvaa ja mahdollisuudet oman terveytesi ylläpitämiseen lisääntyvät.

Terveyskylä on aina avoinna, ja pääset sinne mistä tahansa, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin. Palvelun käyttö on sinulle maksutonta.

Terveyskylän Talot

Terveyskylään kuuluu 32 eri teemaista taloa. Ajantasaisen listan Terveyskylän taloista löydät sivun ylälaidan Valitse talo -valikosta. Talot tarjoavat sinulle tietoa ja tukea maksutta.

Terveyskylän Omapolku

Omapolku-palvelukanavalta löydät muun muassa kaikille avoimet omahoito-ohjelmat. Omapolku on tietoturvallinen verkkopalvelu, joka käyttää vahvaa tunnistautumista.

Omapolun kaikille avoimista omahoito-ohjelmista saat tukea muun muassa tupakoinnin lopettamiseen ja parempaan ravitsemukseen. Ohjelmat on tuotettu elintapa- ja ravitsemushoidon ammattilaisten toimesta yhdessä potilaiden kanssa.

Omahoito-ohjelmaan tallentamasi tiedot ovat vain sinun itsesi nähtävillä.

Tutustu kaikille avoimiin omahoito-ohjelmiin kirjautumalla sisään Omapolulle.

Etusivu