Heinolan terveyskeskuksen pohjakuva

Hoitajan vastaanotolle tai Fimlabin koronanäytteenottoon voi tulla vain ajanvarauksella, ennalta sovittuna aikana. Muita asiakkaita tai asioita ei vastaanotolla hoideta. Infektio-oireilla tarkoitamme flunssa- tai vatsaoireita. 

Infektiovastaanotolla on sairaanhoitajan vastaanotto ja Fimlabin koronanäytteenottopiste. Lääkäriä konsultoidaan tarvittaessa.

Heinolan infektiovastaanotolla ei voida hoitaa vaikeasti sairastuneita, sairaalahoidon tarpeessa olevia tai esimerkiksi röntgenkuvausta infektion vuoksi tarvitsevia, vaan nämä potilaat hoidetaan keskussairaalassa Lahdessa (PHHYKY).

Toimi näin

Soita ensin Päivystysapuun tai täytä Omaolon koronaoirearvio. Hoidon tarpeen arvion jälkeen sinut ohjataan oikeaan hoitopaikkaan.

Infektiovastaanotto toimii erillisissä tiloissa erillään muusta vastaanottotoiminnasta. Hengitystieoireisena ei saa liikkua muissa terveyskeskuksen tiloissa.

Näytteenoton jälkeen on palattava suoraan kotiin ja pysyttävä kotona karanteeninomaisissa olosuhteissa, kunnes vastaus on valmis ja oireet ovat ohi, ellei muuta ohjeistusta anneta.

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia.

Etusivu