Heinolan terveyskeskuksen pohjakuva

Hoitajan infektiovastaanotolle voi tulla vain ajanvarauksella, ennalta sovittuna aikana. Muita asiakkaita tai asioita ei vastaanotolla hoideta. Infektio-oireilla tarkoitamme flunssa- tai vatsaoireita. 

Infektiovastaanotolla on sairaanhoitajan vastaanotto ja lääkäriä konsultoidaan tarvittaessa.

Heinolan infektiovastaanotolla ei voida hoitaa vaikeasti sairastuneita, sairaalahoidon tarpeessa olevia, vaan nämä potilaat hoidetaan keskussairaalassa Lahdessa (PHHYKY).

Toimi näin

Hengitystieinfektio-oireisiin liittyen soita ensin hoidon tarpeen arviointinumeroon +35838494388 arkisin klo 8-15. Muina ajankohtina ota yhteyttä päivystysapuun puh. 116117. Voit täyttää myös Omaolon koronaoirearvio. Hoidon tarpeen arvion jälkeen sinut ohjataan oikeaan hoitopaikkaan.

Koronatestiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä ma-pe klo 8–20, la klo 10–17 ja su klo 12–19 hoidon tarpeen arviointinumeroon +35838494388.

Infektiovastaanotto toimii erillisissä tiloissa erillään muusta vastaanottotoiminnasta. Hengitystieoireisena ei saa liikkua muissa terveyskeskuksen tiloissa.

Näytteenoton jälkeen on palattava suoraan kotiin ja pysyttävä kotona karanteeninomaisissa olosuhteissa, kunnes vastaus on valmis ja oireet ovat ohi, ellei muuta ohjeistusta anneta.

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia.

Etusivu