Hampaanhoitoon liittyviä välineitä

Suun terveydenhuolto antaa hammas- ja suusairauksien ennaltaehkäisy- ja hoitopalveluja. Hoitoon pääsy määräytyy hoidon tarpeen ja kiireellisyyden perusteella. Terveyden edistäminen on tärkeä osa toimintaamme niin lasten, vanhusten kuin koko väestön keskuudessa.

Kaikilla on mahdollisuus saada hammashoitoa yhteiskunnan tukemana. Terveyskeskuksen hammashoidosta peritään asiakasmaksuasetuksen mukaiset maksut 18 vuotta täyttäneiltä. Hinnasto löytyy ohesta liitteenä. Näistä maksuista ei saa KELA-korvausta. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään maksu 15 vuotta täyttäneiltä. Asioidessasi yksityishammaslääkärillä, voit hakea korvausta kustannuksista Kelasta.

Näin toimit

Ajanvaraus kiireettömään hammashoitoon ma-to klo 11-15, pe klo 11-14

Muutokset jo sovittuun hoitoaikaan ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 

Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Jos ajanvaruksessa on ruuhkaa, puhelu ohjautuu takaisinsoittojärjestelmään automaattisesti. Takaisinsoittoon kirjautuneisiin puheluihin soitamme takaisin saman päivän aikana.

Ajan peruminen

Tekstiviesti ajan perumisesta numeroon 044 769 4163.

Aika tulee perua viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta hoitoajasta peritään hinnaston mukainen maksu.

Tekstiviestimuistutus

Suun terveydenhuollossa on käytössä tekstiviestimuistutus. Muistutusviesti lähetetään päivää ennen hoitoaikaa. Muistutus lähtee kaikille, joiden puhelinnumero on potilastietojärjestelmässä. Asiakas voi kuitenkin kieltäytyä tekstiviestistä ilmoittamalla siitä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen.

Alle 13-vuotiaiden lasten tekstiviestimuistutus lähetetään potilastietojärjestelmään kirjatun huoltajan matkapuhelimeen.

Kyseessä on vain muistutus. mahdollinen muistutuksen poisjääminen ei tarkoita, ettei aikaa olisi varattu, eikä se vapauta peruuttamattoman käynnin maksusta.

Tekstiviestimuistutukseen ei voi vastata. Muutokset hoitoaikaan tulee tehdä puhelimitse ajanvaraukseen

Korona-ajan toimintaohjeet

Pystymme tällä hetkellä tarjoamaan suun terveydenhuollon palveluja rajoitetusti. Koronavirustilanteen ollessa rauhallinen, jatkamme aiemmin siirrettyjä määräaikaistutkimuksia ja hoitoja hammaslääketieteellisen kiireellisyyden mukaan. Olemme asiakkaisiin yhteydessä uudesta hoitoajasta.

Jos sinulla tavallisen flunssan oireita, koronavirusinfektio / epäily infektiosta, olet karanteenissa tai olet ollut lähikontaktissa karanteenissa olevan henkilön kanssa, ilmoita siitä soittaessasi ajanvaraukseen. Hammaslääkäri arvioi tällöin hoidon kiireellisyyden puhelimitse sekä ohjaa tarvittavaan hoitoon.

Aikuisasiakkaiden ja nuorten pyydämme tulemaan hammashoitolaan ilman saattajaa, mikäli saattajan läsnäolo ei hoidon kannalta ole välttämätöntä. 

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä. Hoitoaikojen toistuvat siirrot ovat tilanteessa mahdollisia. Ei kiireellisen hoidon hoitoonpääsyaika on normaalia tilannetta pidempi.

Etusivu