Jyrängön virta ja Rautatiesilta

Päivitetty: 29.7.2022

Heinolan erikoissairaanhoito

Heinolan terveyskeskuksessa sinun on mahdollista päästä lähetteellä erikoislääkärin vastaanotolle tai leikkaustoimenpiteeseen. Lähetteen voit saada työterveys-, terveyskeskus- tai yksityislääkäriltä.
Erikoissairaanhoidon vastaanottopalveluja voit saada hoitoa mm. seuraavilla erikoisaloilla:
gastroenterologia, ihotaudit, kardiologia, keuhkosairaudet, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, lastentaudit, neurologia, ortopedia, psykiatria, silmätaudit, urologia, verisuonikirurgia.
Leikkaustoimenpidettä tarvitessasi, sinua voidaan hoitaa päiväkirurgisesti korva-nenä-kurkkutautien, ortopedian, silmätautien ja urologian erikoisaloilla. Sinun on mahdollista hoidattaa myös suonikohjut Heinolassa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palveluja saadaksesi sinun tulee olla joko heinolalainen tai olet valinnut hoitopaikaksesi Heinolan terveyskeskuksen. Erikoissairaanhoitoon tarvitset aina lähetteen.

Toimi näin

Varaa aika lääkärille saadaksesi lähetteen. Saat lähetteen perusteella varatusta ajasta vahvistuksen postitse tai puhelimitse. Mikäli varattu aika ei sinulle sovi, voit soittaa leikkaustoimenpidettä koskevissa asioissa leikkausosastolle ma-pe klo 9-14 tai vastaanottoaikaa koskevissa asioissa erikoislääkäreiden ajanvaraukseen ma-pe klo 9-14.
Ohjeet tutkimuksiin ja toimenpiteisiin valmistautumisesta sinulle lähetetään kutsukirjeen mukana.

Leikkaustoiminta

Coronaria tuottaa Heinolalle myös erikoissairaanhoidon päiväkirurgisia leikkauspalveluja Heinolan terveyskeskuksessa, modernissa ja tehokkaissa kolmen leikkaussalin ja viiden hengen heräämön tiloissa. Toteutamme päiväkirurgisia toimenpiteitä esimerkiksi korva-nenä-kurkkutautien, ortopedian, silmätautien ja urologian erikoisaloilla sekä hoidamme myös suonikohjut.

Päiväkirurgisiin toimenpiteisiin asiakkaat tulevat toimenpideaamuna suoraan leikkausosastolle ja kotiutuvat saman päivän aikana päiväkirurgisten kotiutusohjeiden mukaisesti.

Heinolassa saatte aina parasta mahdollista hoitoa mahdollisimman lähellä kotianne. Meille Heinolassa hyvät hoitotulokset, nopea hoitoon pääsy ja korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät mittarit onnistumisestamme.

Näin toimit

Työterveys-, terveyskeskus- tai yksityislääkäri arvioi erikoissairaanhoidon tarpeen ja tekee tarvittaessa lähetteen sairaalaan, jonka valitsette yhdessä lääkärin kanssa. Hoitavaksi sairaalaksi voit valita Heinolan.
Jos olet jo toimenpidejonossa, voit pyytää lähetteen siirtämistä Heinolan terveyskeskukseen. Kun tulet Heinolan erikoissairaanhoitoon lääkärin lähetteellä, maksettavaksi tulee normaali erikoissairaanhoidon käynti- tai päiväkirurgiamaksun. Kela korvaa matkakustannukset lähimmän hoitopaikan mukaan.

Täyttämällä Heinolassa tietojenluovutuskaavakkeen, voimme pyytää hoitotiedot lähettävästä yksiköstä. Tietojenluovutuskaavake löytyy oheisesta linkistä, josta voit sen tulostaa ja lähettää lomakkeessa mainittuun osoitteeseen.

Etusivu