Rataksia

Palvelusetelin palveluntuottajaksi hakeutuminen

Palvelusetelin palveluntuottajaksi voit hakeutua jatkuvasti. Ennen palveluntuottajaksi hakeutumista sinun kannattaa tutustua huolella kyseisen palvelun palvelusetelin sääntökirjaan ja muihin ohjeisiin. Palveluntuottajana sitoudut määriteltyihin palvelun kriteereihin ja ohjeisiin tullessasi valituksi palvelusetelituottajaksi.

Toimi näin:

  • Tutustu huolellisesti sääntökirjaan ja ohjeisiin. Sääntökirjat ja ohjeet löydät oheisista linkeistä.
  • Ohjeita ja neuvoja saat Luona Oy:n ylläpitämästä Ikääntyneiden palveluneuvonnasta tai sosiaalipalveluiden asiantuntijalta.
  • Palauta täytetty hakemuslomake liitteineen Ikääntyneiden palveluneuvontaan. Hakemuksen voi palauttaa joko sähköisesti tai paperisena. Huomioi sähköisesti lähettäessä, että viestiin tulee liittää hakemus ja jokainen liite omina tiedostoinaan.
  • Hakemus liitteineen toimitetaan Ikääntyneiden palveluneuvontaan. Palveluneuvonta tarkistaa hakemuksen liitteineen ja toimittaa sen kaupungille hyväksyttäväksi.
  • Kaupunki lähettää palveluntuottajalle hyväksymispäätöksen.
  • Vaana lähettää palveluntuottajalle linkin sähköiseen palvelusetelijärjestelmään, jonne palveluntuottaja päivittää palvelua koskevat tiedot.
  • Samat palvelua koskevat tiedot (mm. ajantasaiset hinnastot) toimitetaan myös Ikääntyneiden palveluneuvontaan, joka päivittää ne palveluhakuun www.ikaantyneidenpalveluneuvonta.fi.

Tutustu myös Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden valvontaa ohjaaviin periaatteisiin. Valvontaohjelma löytyy sivun linkkilistan lopusta.

Ostopalvelun palveluntuottajaksi hakeutuminen

Ostopalveluihin hakeutuessaan palveluntuottajan on ensin hakeuduttava mukaan PHHYKY:n ja Heinolan kaupungin yhteiskilpailutuksen hankintaan. Kun palveluntuottaja on hyväksytty hankintaan ja allekirjoittanut sopimuksen palveluntuottamisesta, palveluntuottajan tulee hakeutua palveluntuottajaksi PSOP-järjestelmän kautta.

Etusivu