Ikäihminen kuntoilee

Palvelukeskus Hopeasilta

Palvelukeskus Hopeasillasta saat ikäihmisten ympärivuorokautista palveluasumista. Palvelukeskus Hopeasilta sijaitsee Tommolan kaupunginosassa Heinolassa. Kymenvirran rantamaisema avautuu palvelukeskuksen ikkunoista ja luonto on lähellä. Keskustaan on matkaa noin 1,5 kilometriä.

Palvelukeskus Hopeasillassa tarjoamme sinulle kuntouttavaa, turvallista ja laadukasta hoitoa. Huomioimme sinun yksilöllisiä tarpeitasi mahdollisuuksiemme mukaan. Käytössäsi on kuntosali ja fysioterapeuttipalvelut sekä monitoimitila.

Hopeasillassa asut omassa vuokra-asunnossa, jonka voit sisustaa omilla huonekaluillasi. Huoneessa on valmiina hoivasänky, yöpöytä ja paloturvalliset verhot. Palvelukeskuksesta saat liinavaatteet. Hopeasillassa voit pukeutua omiin vaatteisiisi ja pyykit pestään palvelukeskuksen pesulassa. Hopeasillassa on käytössä etälääkäripalvelu.

Sosiaaliohjaajalta saat tarvittaessa neuvoa taloudellisiin asioihin ja esim. tukien hakemiseen. Itse maksavana voit ostaa muita palveluja tarpeesi mukaan.
Vastuuhoitaja laatii sinulle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman yhdessä omaistesi kanssa. Omaisten toivotaan vierailevan mahdollisimman usein läheisensä luona. Hopeasillassa järjestetään viriketoimintaa ja tapahtumat on nähtävillä blogissa ja ilmoitustaululla.

Kenelle ja millä ehdoin

Ikääntyneiden tehostettuun palveluasumiseen on laadittu kriteerit, joiden perusteella sinulla on mahdollisuus hakea palveluasumispaikkaa. Voit katsoa tarkemmat kriteerit Heinolan kaupungin palveluasumisen www-sivulta.

Toimi näin

Ikääntyvät hakevat pitkäaikaista palveluasumispaikkaa Ikääntyneiden asiakasohjaus Terveystuvan kautta. Voit katsoa tarkemmat ohjeet Heinolan kaupungin Ikäihmisten ohjaus ja neuvonta www-sivuilta.

Etusivu