Reumasairaala

Asumispalveluyksikkö Mäntylä

Mäntylän asumispalveluyksikössä saat ikäihmisten ympärivuorokautista palveluasumista. Lisäksi Mäntylän asumispalveluyksikköön on keskitetty lyhytaikaisen hoidon tarve. Mäntylän asumispalveluyksikkö sijaitsee Reumanmäellä Heinolassa. Kaunis luonto metsineen ympäröi rakennuksia. Keskustaan on matkaa noin 2,3 kilometriä.

Mäntylän asumispalveluyksikössä tarjoamme sinulle kuntouttavaa, turvallista ja laadukasta hoitoa. Huomioimme sinun yksilöllisiä tarpeitasi mahdollisuuksiemme mukaan. Käytössäsi on kuntosali ja fysioterapeuttipalvelut. Erilaiset tapahtumat, retket ja kerhot ovat osa kuntouttavaa viriketoimintaamme. Vastuuhoitaja laatii sinulle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman yhdessä omaistesi kanssa. Omaisilta toivomme aktiivista osallistumista mm. asukkaan ulkoiluttamiseen. Mäntylän tapahtumia voit seurata blogissa.

Mäntylässä asut omassa vuokra-asunnossa, jonka voit sisustaa omilla huonekaluillasi. Käytössäsi on omat henkilökohtaiset vaatteesi ja tavarasi. Mäntylässä saat etälääkäripalvelua. Hoitajasi ovat yhteydessä etälääkäriin viikoittain tarpeesi mukaan. Yksityiset parturi ja jalkahoitaja käyvät Mäntylässä erikseen sovittaessa. Sosiaaliohjaajalta saat tarvittaessa apua taloudellisissa asioissa ja esim. tukien hakemisessa.

Kenelle ja millä ehdoin

Ikääntyneiden tehostettuun palveluasumiseen on laadittu kriteerit, joiden perusteella sinulla on mahdollisuus hakea palveluasumispaikkaa. Voit katsoa tarkemmat kriteerit Heinolan kaupungin palveluasumisen www-sivulta.

Toimi näin

Ikääntyvät hakevat lyhyt- tai pitkäaikaista palveluasumispaikkaa Ikääntyneiden asiakasohjaus Terveystuvan kautta. Voit katsoa tarkemmat ohjeet Heinolan kaupungin Ikäihmisten ohjaus ja neuvonta www-sivuilta.

Etusivu