Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
24.01.2020

Sinitaipaleen katualueiden puustonkaato alkanut - katusuunnitelmaehdotuksesta keskustellaan asukasyhdistyksen tilaisuudessa

Sinitaipaleen uuden asuinalueen toteuttaminen on alkanut puuston poistolla. Puut kaadetaan asemakaavan mukaisilta katualueilta ja hulevesireiteiltä. Työ tehdään ennen linnuston pesintäaikaa, jotta häiriö luonnolle olisi mahdollisimman vähäinen. Kaupungin ja Hämeen ELY-keskuksen välisissä neuvotteluissa  on todettu, että ajantasainen ja lainvoimainen kaava on perustunut riittäviin selvityksiin ja katujen rakentaminen voidaan aloittaa.

Uuden asuinalueen katusuunnitelmaehdotus on nähtävillä 23.1.- 5.2.2020. Suunnitelmaan voi tutustua katusuunnitelmia esittelevällä verkkosivuilla. Paperiset suunnitelmapiirustukset ovat nähtävillä kaupungintalon 2. kerroksessa, kuntatekniikan käytävällä, Rauhankatu 3.

Sinimylly-asukasyhdistys ry järjestää suunnitelmasta keskustelutilaisuuden yhteistyössä kaupungin kanssa maanantaina 3.2.2020 klo 18 Cronins cafe and guesthouse, Kausantie 1, Heinola. Tilaisuudessa on paikalla kaupungin edustajia esittelemässä suunnitelmaa.

Lisätiedot:

Katumestari
Jari Hämäläinen
puh. 044 797 6884
etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Teknisen toimen johtaja
Harri Kuivalainen
puh. 044 797 6907
etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Kategoria: Tekninen toimi