Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
29.09.2016

SeniorSurf tiistaina 4.10.2016 klo 9 - 12 kirjastossa

SeniorSurf on Vanhustyön keskusliiton koordinoima Vanhustenviikon tapahtuma, joka järjestetään nyt neljättä kertaa. Heinolan kaupunginkirjasto on ollut mukana joka kerta ja suosio on ollut suuri. Sekä kävijät että esittelijät ovat olleet tyytyväisiä päivän antiin.

Yhä useampi palvelu on saatavana tietokoneen tai mobiililaitteen avulla verkosta. SeniorSurf-tapahtuman tarkoituksena on rohkaista ikääntyneitä ihmisiä tutustumaan tietotekniikkaan ja nettiin. Kirjastossa on eri toimijoiden esittelypöytiä, joissa voi vapaasti kierrellen tutustua verkkopalveluihin, tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Mukana ovat tänä vuonna Heinolan kansalaisopiston mediapaja (mm. tablettineuvontaa), Helmi Säästöpankki Oy (pankin verkkopalvelut), Hyvis Päijät-Häme (sähköiset sosiaali- ja terveyspalvelut), Itä-Häme (digilehti), Nettimuori (luento), Nordea Pankki Suomi Oyj (pankin verkkopalvelut), OP Päijät-Häme (pankin verkkopalvelut), Plaani News (heinolalaisten tiedotuskanava) , Tekniset Pekkala (älypuhelimet ja tabletit), sekä kirjaston automaatit, verkkopalvelut, e-kirjat ja -lehdet. Nettimuorin luento Valokuvista diashow alkaa klo 10.

Lokakuussa alkavat myös kaksi kertaa kuussa järjestettävät DigiPiste-opastukset. DigiPisteessä saat kirjaston henkilökunnalta tietoteknistä opastusta ilman ajanvarausta, kysyjät neuvotaan tulojärjestyksessä.

  

Lisätietoja

 

informaatikko Mirja Sipilä p.  044 7976842

informaatikko Johanna Mattila p. 044 7976843

erikoiskirjastonhoitaja Leena Pietilä p. 044 7976942    

Kategoria: Kirjasto