Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
16.08.2019

Savontielle ja Kirkkokadulle tehdään pohja-asfalttia. Vinopysäköintipaikkoja alkaa valmistua vähitellen; varo niiden toistaiseksi korkeaa reunakiveä!

Savontien työmaan suunnitelma viikolle 34/2019

Viikolla 34 (19.-25.8.) tehdään pohja-asfalttia Kirkkokadulla ja Savontiellä Kirkkokadusta ylöspäin. Asfaltoinnin ajan Savontie on suljettu ajoneuvoliikenteeltä, ja Kirkkokatu myös hetkittäin. Urakoitsija tiedottaa aikatauluista tarkemmin suoraan kiinteistöille.

Savontiellä asennetaan torin kohdalla vinopysäköintien viimeisiä nupukiviä, ja niiden valmistuttua vinopysäköintipaikkoja otetaan vähitellen käyttöön. HUOMIOI NIIDEN KORKEA REUNAKIVI! Reunakivi on toistaiseksi korkea, koska ajoradalla on vasta pohja-asfaltti. Tasoero madaltuu huomattavasti, kun kadulle tehdään syksyllä pinta-asfaltti. Pintakerros vedetään myöhemmin, jotta se saadaan mahdollisimman yhtenäiseksi ilman turhia saumoja.

Alkuviikosta kaivetaan myös reunakiviä Savontien ja Kirkkokadun risteykseen.

Lisätietoja antavat: urakoitsijan työmaapäällikkö Paavo Karjalainen, Autio Oy Infrapalvelut, 050 4126356, paavo.karjalainen(at)autio-oy.fi sekä kaupungin rakennuspäällikkö Ari Matteinen, p. 0500 497 251, etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Karttamerkinnät:

  • sininen = kevyt suoja-aita
  • keltainen laatikko = aidattu puiden istutusalue
  • vihreä = työalue kiveykselle

Kategoria: Tekninen toimi