Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Sairaanhoitajan vastaanotto

Soittaessasi terveyskeskukseen, p. 03 849 4388, teemme hoidon tarpeen arvioinnin jo puhelimessa, ja pyrimme hoitamaan asianne heti ensikontaktissa tarvittaessa lääkäriä tai fysioterapeuttia konsultoiden. Mikäli kaikki hoitajamme ovat varattuja, soitamme teille takaisin mahdollisimman pian, viimeistän saman päivän aikana. Lisätietoja terveyskeskuksen aukioloajoista.

Asiakkaat, joilla on nimetty yhteyshenkilö, soittavat kaikissa terveyteensä liittyvissä asioissa suoraan yhteyshenkilöltä saamaansa puhelinnumeroon klo 8-14.

Omaolon oirearviot ovat käytössäsi nopeasti ja esteettömästi ympäri vuorokauden. Oirearvion täyttämällä voit arvioida yksittäistä oiretta tai terveysongelmaa. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen ja hoito-ohjeet. Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin. Oirearvioihin vastaamme arkisin klo 8-15. Pääset täyttämään oirearvion Omaolo.fi -sivulta.

Omaolossa tarjoamme myös sähköisiä hyvinvointivalmennuksia liikuntaan, painonhallintaan, terveyttä edistävään ravitsemukseen, tupakoinnin lopettamiseen ja uneen liittyen.

Hengitystieoireissa ja koronaepäilyissä aina soitto puh. 116 117. Suosittelemme tekemään koronaoirearvion ennen soittoa.

Äkillisissä ja vakavissa tilanteissa tulee hakeutua päivystyshoitoon. Päivystyssivulle tästä!

Maksut

Sosiaali- ja terveyslautakunnan on kokouksessa 26.5.2020 vahvistanut uudet asiakasmaksut 1.6.2020 alkaen. 1.6.20 voimaan astuneet hinnaston muutokset löytyvät Asiakasmaksut 1.2.20 alkaen hinnastosta punaisella fontilla. 26.5.20 lautakunnan kokouksessa päivitetyn hinnaston mukaisesti asiakasmaksu peritään käynnin lisäksi myös etävastaanotosta, joka on toteutettu videovälitteisesti tai puhelimitse.