Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Myllyojan ryhmäperhepäiväkoti. Kuva: Jussi Mäkelä
 • Ryhmäperhepäivähoito

  Ryhmäperhepäivähoitoa järjestetään Heinolassa Myllyojan ryhmäperhepäiväkodissa.

  Ryhmäperhepäiväkoti sijaitsee Myllyojan taajamassa ja kuuluu Vierumäen, Myllyojan ja Sinilähteen varhaiskasvatuspalvelualueeseen.

  Ryhmäperhepäiväkoti on 12-paikkainen kodinomainen, omakotitalossa toimiva pieni varhaiskasvatuyksikkö 1-5-vuotiaille lapsille. Ryhmäperhepäiväkodissa ei ole esiopetusta.

  Aukiolo

  Ryhmäperhepäiväkoti on avoinna 6.30 - 16.30 (tarvittaessa 6.15 - 16.45).

  Tilat

  Käytössämme on viisi huonetta, keittiötilat sekä asianmukaiset eteis- ja WC-tilat. Tiloja hyödynnetään lasten leikkeihin ja muihin tarpeisiin sopiviksi. Iso piha ja lähistön luonto mahdollistavat monipuolisen ja turvallisen ulkoilun leikkivälineineen.

  Toiminta

  Meille on tärkeää lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kasvatuksessa ottaan huomioon lasten iänmukaiset taidot ja tarpeet. Osallistamme lapsien ohella myös perheitä ja otamme huomioon vanhempien ajatukset ja toiveet lastensa kasvatuksen asiantuntijoina.

  Haluamme pitää arkemme kiireettömänä ja säilyttää rauhallisen ja turvallisen kodinomaisuuden. Kannustamme lapsia omatoimisuuteen ja pidämme yllä positiivista henkeä. 

  Toiminta nivoutuu tiiviiseen yhteistyöhön alueen kotiperhepäivähoidon että Kurpanharjun päiväkodin kanssa. Toimimme myös alueen perhepäivähoitajien varahoitopaikkana.

  Myllyojan ryhmäperhepäiväkodin toiminnassa noudatetaan Heinolan yleistä varhaiskasvatussuunnitelmaa, jonka pääset lukemaan tästä.

  Tervetuloa tutustumaan!