Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
15.12.2020

Puhelinneuvontaa öljylämmittäjille

Puhelin, muistiinpanovälineet, silmälasit ja tietokone

Heinolan, Asikkalan, Lahden ja Padasjoen öljylämmityskiinteistöjen asukkaille tarjotaan puhelinneuvontaa. Puhelinneuvonnan aikana on mahdollista saada selkoa seuraaviin asioihin:

  • ehdotus kiinteistöön sopivasta lämmitysjärjestelmästä öljylämmityksen tilalle tai sen rinnalle
  • karkea kustannusarvio järjestelmästä
  • arvio mahdollisesta tukimuodosta kotitaloudellesi 

Neuvontaa on saatavilla tammi-maaliskuussa 2021, mutta kuitenkin vain siihen asti kuin hankkeen puhelinneuvontaan varatut määrärahat riittävät. Puhelinneuvontaan voi soittaa päivystysaikana tai varata itselleen sopivan soittoajan.

Puhelinneuvontaa on mahdollista saada yhden kerran / kotitalous ja sen kesto on maksimissaan yhden tunnin. Ohjeistuksen saa vain puhelimitse, joten on hyvä valmistautua tekemään puhelun aikana muistiinpanoja. Neuvonnan saamisen ehtona on, että asukkaalla on käytössään öljylämmitteinen kiinteistö Asikkalassa, Heinolassa, Lahdessa tai Padasjoella.

Puhelinneuvonta on osa Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hanketta, jonka rahoittaa Ympäristöministeriö. Hanke on Päijät-Hämeen liiton koordinoima. Mukana ovat Asikkala, Heinola, Lahti, Padasjoki sekä Päijät-Hämeen pelastuslaitos. Puhelinneuvonnan hoitaa Ramboll Finland Oy:n ammattilaistiimi. Neuvontapuhelu on maksuton eli puhelusta menee normaali paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. 

Soittoajat ja varauskalenteri sekä tarkemmat ohjeet ovat hankkeen sivuilla.

Lisätietoja Päijät-Hämeen liiton sivuilta.

Kategoria: Ympäristö Asuminen