Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Palvelusetelit

Ohje palveluntuottajalle:

Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan 25.3.2020 alkaen seuraavasti:

Hakemuslomakkeet tulee lähettää ikääntyneiden palveluneuvontaan ainoastaan skannattuna koronaepidemian vuoksi.
Jos hakemuslomakkeiden skannaaminen ei ole mitenkään mahdollista, pyydetään soittamaan ikääntyneiden palveluneuvontaan (p. 044 769 4242), josta saa ohjeistuksen lomakkeiden toimittamiseen.

Palveluseteli on vaihtoehtoinen palvelun järjestämistapa tietyille Heinolan itse tuottamille tai ostamille palveluille. Ikäihmisten palveluissa on käytössä tilapäisen ja säännöllisen kotihoidon palveluseteli, omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli sekä laajennetun tuetun asumisen ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelit.

Palveluseteli on kaupungin myöntämä sitoumus maksaa palveluntuottajan tuottamasta palvelusta ennalta määrätty kustannus = palvelusetelin arvo. Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palvelusetelin arvo on kiinteä, muiden palvelusetelien arvot ovat tulosidonnaiset.

Asiakasohjausyksikkö Terveystuvan palveluohjaus arvioi asiakkaan palvelutarpeen ja myöntää palvelusetelit palvelujen myöntämisperusteet täyttäville asiakkaille.  Palveluseteliä ei voi käyttää muuhun kuin myöntämispäätöksessä määriteltyyn tarkoitukseen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Palveluseteli on aina henkilökohtainen. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä palvelusetelistä.

Lue lisää Heinolan kaupungin ikäihmisten palveluissa käytössä olevista palveluseteleistä klikkaamalla tästä.

Asiakas voi hankkia palvelupäätöksessä määritellyn palvelun Heinolan kaupungin hyväksymältä palvelusetelipalveluntuottajalta. Lisätietoja Heinolan kaupungin hyväksymistä palvelusetelituottajista saat ikääntyneiden palveluneuvonnan palveluhaun kautta. Palveluhakuun pääset klikkaamalla tästä.

Lisätietoja kaikista ikäihmisten palveluissa käytössä olevista palveluseteleistä saa ikääntyneiden palveluneuvonnasta.

Materiaalia ikäihmisten palveluiden palvelusetelipalveluntuottajiksi hakeutuville

Materiaalit löytyvät erilliseltä sivulta. Klikkaa tästä!