Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Palvelusetelit

Palveluseteli on vaihtoehtoinen palvelun järjestämistapa tietyille Heinolan itse tuottamille tai ostamille palveluille. Ikäihmisten palveluissa on käytössä tilapäisen ja säännöllisen kotihoidon palveluseteli, omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli sekä laajennetun tuetun asumisen ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelit.

Palveluseteli on kaupungin myöntämä sitoumus maksaa palveluntuottajan tuottamasta palvelusta ennalta määrätty kustannus = palvelusetelin arvo. Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palvelusetelin arvo on kiinteä, muiden palvelusetelien arvot ovat tulosidonnaiset.

Asiakasohjausyksikkö Terveystuvan palveluohjaus arvioi asiakkaan palvelutarpeen ja myöntää palvelusetelit palvelujen myöntämisperusteet täyttäville asiakkaille.  Palveluseteliä ei voi käyttää muuhun kuin myöntämispäätöksessä määriteltyyn tarkoitukseen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Palveluseteli on aina henkilökohtainen. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä palvelusetelistä.

Lue lisää Heinolan kaupungin ikäihmisten palveluissa käytössä olevista palveluseteleistä klikkaamalla tästä.

Asiakas voi hankkia palvelupäätöksessä määritellyn palvelun Heinolan kaupungin hyväksymältä palvelusetelipalveluntuottajalta. Lisätietoja Heinolan kaupungin hyväksymistä palvelusetelituottajista saat PalveluSantran palveluhaun kautta. Palveluhakuun pääset klikkaamalla tästä.

Lisätietoja kaikista ikäihmisten palveluissa käytössä olevista palveluseteleistä saa Asiakasohjausyksikkö Terveystuvan palveluneuvonnasta.

Materiaalia ikäihmisten palveluiden palvelusetelipalveluntuottajiksi hakeutuville

Materiaalit löytyvät erilliseltä sivulta. Klikkaa tästä!