Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
29.10.2018

Palvelulinja Kulkusessa käyvät nyt Waltti-kortit - kortilla matkan saa edullisemmin

Heinolassa liikennöivässä palvelulinja Kulkusessa voi nyt maksaa myös Waltti-matkakortille ladatulla arvo- tai kausilipulla. Waltti-kortilla aikuisten bussimatkat ovat edullisempia ja seniorit matkustavat puoleen hintaan. Heinolassa Waltti-kortteja myydään ja ladataan kaupunginkirjastolla, Kauppakatu 12. Waltti-kortin voi myös ostaa ja ladata Waltin nettikaupassa.

Kulkusen hinnoittelu noudattaa Lahden seudun liikenteen vyöhykemallia eli Heinolan sisäiset matkat maksavat Waltti-matkakortin arvolipulla aikuisilta 2,50 euroa. Lapsilta ja 65 vuotta täyttäneiltä (alennukseen oikeuttavana aikana) matka maksaa Waltti-kortille ladatulla arvolla maksettaessa 1,70 euroa. Käteisellä matkan hinta on aikuisilta ja senioreilta 3,40 euroa, lapsilta 1,70 euroa.

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä ja Kulkusen 16-paikkaisessa matalalattiabussissa voi matkustaa kuka tahansa. Kulkusen aikataulut ovat väljiä, mikä antaa mahdollisuuden hakea sovitusta osoitteesta reitin toiminta-alueelta sellaisen asiakaan, joka ei pääse reitin varrelle. Palvelu onnistuu soittamalla ja varmistamalla kyyti ennakkoon kuljettajalta numerosta 050 323 3639.

Palveluliikenne Kulkunen on Heinolan kaupungin hankkimaa ja järjestämää liikennettä. Aikatauluja on saatavilla palvelubussi Kulkusesta, Heinolan Terveystuvan neuvonnasta sekä Heinolan kaupungintalon neuvonnasta. Lisätietoja löydät myös Kulkusen omilta sivuilta.

Lahden seudun liikenteen nettisivuilta saat lisätietoja Waltti-kortista.

Kategoria: