Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Palvelukeskus Hopeasilta

Palvelukeskus Hopeasilta

Palvelukeskus Hopeasilta sijaitsee Tommolan kaupunginosassa Heinolassa (osoite: Rullantie 12). Kymenvirran rantamaisema avautuu palvelukeskuksen ikkunoista ja luonto on lähellä. Keskustaan on matkaa noin 1,5 kilometriä. 01.08.2017 avatussa Palvelukeskuksessa on tilat 60 asukkaalle.   

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista vanhuksille. Tilat ovat kahdessa kerroksessa.

1.kerros:

Poukamakoti (19 asuntoa)

Valkamakoti (11 asuntoa)

2.kerros:

Aavakoti (19 asuntoa)

Suvantokoti (11 asuntoa)

Asunnot ovat 25 neliön kokoisia ja niissä on omat wc ja suihkutilat. Huoneessa on valmiina hoivasänky, yöpöytä ja paloturvalliset verhot. Palvelukeskuksesta saa liinavaatteet. Asukkaat pukeutuvat omiin vaatteisiinsa ja pyykit pestään palvelukeskuksen pesulassa.  Asukas voi sisustaa huoneen omilla huonekaluilla.

Asukkaiden ruoka tehdään osittain terveyskeskuksen keittiössä ja viimeistellään Hopeasillan jakelukeittiöllä. Ruoka on monipuolista ja vastaa ikääntyneiden ravitsemussuosituksia.

Lääkäripalveluista vastaa Heinolan terveyskeskuksen geriatri. Fysioterapeutin palvelut ovat 2-3 päivänä viikossa. Sosiaaohjaaja neuvoo tarvittaessa taloudellisissa asioissa ja esim. tukien hakemisessa. Asukas voi ostaa itse maksavana muita palveluja tarpeensa mukaan.

Vastuuhoitaja laatii asukkaalle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman yhdessä omaisten kanssa. Omaisten toivotaan vierailevan mahdollisimman usein läheisensä luona. Hopeasillassa järjestetään viriketoimintaa ja tapahtumat on nähtävillä blogissa ja ilmoitustaululla.

Henkilökunta auttaa mielellään askaruttavissa kysymyksissä.   

   

Toiminta-ajatus

Asukkaille tarjotaan kodinomaista, kuntouttavaa, turvallista ja laadukasta hoitoa.  Jokaisella asukkaalla on vastuuhoitaja. Hoito- ja palvelusuunnitelma laaditaan yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.