Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
20.05.2020

Pääviemärin uusiminen tuo kaivutyön torille maanantaista 25.5.alkaen noin viikoksi

Torin viemärityöalue

Torin alla kulkeva pääviemäri uusitaan torin itälaidalla, jossa se liittyy Torikadun viemärilinjaan. Viemärityö tehdään nyt Torikadun katu- ja vesihuoltoremontin yhteydessä, jotta katualueen koko maanalainen kunnallistekniikka saadaan uudistettua kestäväksi ennen kadunvarsipysäköinnin ja jalankulkualueiden pintatöitä.

Kaivutyö alkaa maanantaina 25.5. Työn arvioidaan kestävän noin viikon. Aidattava työalue on kooltaan noin 10 x 30 metriä, ja se sijoittuu Torikadulta alkavana ”pistona” torin keskikohdan suuntaan. Kaivutyön jälkeen alue tasataan ja asfaltoidaan käyttökuntoon. Lopullinen pintakiveyksen uusinta jäänee torialueen  kunnostustöiden yhteyteen ensi vuonna.

Torikadun puoleinen puurivi uusitaan kadun lisätilatarpeen vuoksi

Torin kohdalla ahtaaksi koetulla Torikadulla muutetaan hieman ajokaistojen ja pysäköintirivien linjauksia. Kadunvarsipysäköinti säilyy sekä korttelin että torin puolella. Uusittava torin puolen pysäköintipaikkarivi mahdollistaa haluttaessa myös taksiaseman siirtymisen takaisin torin äärelle. Kadulle tarvittavan lisätilan vuoksi torin ja Torikadun välinen puurivi on kaadettu. Puut korvataan kesän aikana uudella rivillä, joka tulee noin pari metriä lähemmäs torin keskustaa.

Lisätiedot:

Paavo Karjalainen           
Työmaapäällikkö, Autio Oy Infrapalvelut
050 412 6356
etunimi.sukunimi(at)autio-oy.fi

Rakennuspäällikkö Ari Matteinen
0500 497 7251
etunimi.sukunimi(at)heinola.fi

Kategoria: Tekninen toimi