Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki.
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki.
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan Kaupunki

  Nuorisotalo Pleissi

  Nuorisotalotoiminta on matalan kynnyksen toimintaa. Nuorisotalolla nuoruus ja nuoret ovat arkea. Nuorisotalotoiminta perustuu nuoruuteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Ohjaajamme kohtaavat ainutlaatuiset nuoret niinä yksilöinä, joita he ovat.

  Nuoruuteen kuuluu yhdessä tekeminen ja omassa vertaisryhmässä toimiminen. Nuoruus on hengailun, fiilistelyn ja yhdessä viihtymisen aikaa. Yhdessä tehdään kiinnostavia asioita, testataan rajoja, ei sitouduta pitkäksi aikaa. Tällaisia toiminnan paikkoja voivat nuorisotalot olla.

  Nuorisokeskus Pleissi on keskustassa (Lampikatu 16) sijaitseva nuorisotila 10–17-vuotiaille nuorille.

  Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin, tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

  Toivomme nuorilta ajatuksia ja ideoita mitä toimintaa he haluavat ja innokkuutta järjestää toimintaa nuoriso-ohjaajien kanssa.

  Ilmoitamme ja muistutamme Pleissin toiminnasta Facebookin, Instagramin (@heinolanuorisopalvelut), Snapchatin (@h_nuorisopalv) ja Whatsapp-ryhmän kautta.

  Meillä on myös wifi-verkkoyhteys nuorten käytössä.

  Nuorisotilojen ja Saksalan seikkailukeskuksen vuokraus


  Heinolan kaupunki siirtyy käyttämään sähköistä tilanvarausjärjestelmää, jonka kautta voi selata kaikkia kaupungin vuokrattavia tiloja sekä varata vuoroja. Nuorisopalveluiden sekä Saksalan seikkailukeskuksen tiloja voi varata koulut, yhdistykset, järjestöt ja yksityishenkilöt. Seuraavasta linkista pääset suoraan tilanvaraus sivuille, missä on lisäohjeistusta.

  https://www.heinola.fi/tilavaraukset

   


  Pleissin aukioloajat (yli 13v)

  Ma, Ti, Ke, Pe klo 14-20 sekä joka kuun viimeinen lauantai klo 16-22.

   

  Minipleissin aukioloajat (3-6-luokkalaiset)

  13.8.2020 alkaen torstaisin klo 13-17

   

  Pleissin kävijämäärää on rajattu vallitsevien suositusten mukaisesti ja voimme ottaa talolle yhtäaikasesti max. 35 nuorta. Suosittelemme kävijöille maskin käyttöä.

   


  Lataa tästä yhteystietolomake nuorisotila toimintaa varten:

  Yhteystietolomake yli 13-vuotiaat:

  Yhteystietolomake 3-6-luokkalaiset