Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
04.07.2016

Nuorisopalvelut järjestää elokuussa leirejä

Kesän leirit ovat olleet hyvin suosittuja lasten ja nuorten parissa. Nuorisopalveluilla on tarjota vielä kesän loppuun muutama Saksalan seikkailukeskuksessa tapahtuva leiri halukkaille.

Kuun ensimmäinen koiraleiri järjestetään ma-ke 1.-3.8.

Koiraleirit ovat tarkoitettu 5.-9.-luokkalaisille. Leirillä on luvassa toimintaa koirien kanssa, ja käytössä ovat myös seikkailukeskuksen muut palvelut. Mukaan otettavilla koirilla tulee olla metallinen häkki (pienille koirille riittää ns. muovinen lentoboksi) sekä voimassaolevat Suomen Kennelliiton mukaiset rokotukset, jotka tarkistetaan leirille tullessa. Koiran tulee osata käyttäytyä siivosti muiden koirien ja ihmisten läsnäollessa. Leirin hinta on 30€, ja maksu sisältää ruokailut, ohjelman ja vakuutuksen.

3.-5.8. järjestetään toinen koiraleiri. Sillä on täysin samat tarjonnat ja vaatimukset kuin edellisessä.

8.-11.8. järjestetään kesän kolmas seikkailuleiri, tarkoitettu 5.-7.-luokkalaisille. Luvassa seikkailutoimintaa Saksalan seikkailukeskuksen monipuolisessa ympäristössä. Leirin hinta on 45€, ja maksu sisältää kuljetukset, ruokailut, ohjelman ja vakuutuksen.

Leireille ilmoittautuvat saavat ennen leirin alkua leirikirjeen, jossa kerrotaan tarvittavaa tietoa leiristä. Maksut laskutetaan jälkikäteen.

Ensimmäiselle koiraleirille voit ilmoittautua tästä.
Toiselle koiraleirille voit ilmoittautua tästä.
Seikkailuleirille voit ilmoittautua tästä.


Lisätietoja:

Koiraleirit
Nuoriso-ohjaaja
Tanja Fagerlund
044 797 7025
etunimi.sukunimi@edu.heinola.fi

Seikkailuleiri
Nuorisopalvelujohtaja
Anne Pänkäläinen
050 595 1427
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kategoria: