Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
18.07.2017

Nuorisopalveluiden koiraleirien ilmoittautuminen avoinna

Koiraleiri

Nuorisopalvelut järjestää kaksi koiraleiriä elokuussa. Koiraleiri on leiri, jonne voi osallistua oman tai lainakoiran kanssa. Leirillä pääsee tutustumaan eri koiraharrastusmuotoihin (mm. toko, haku, rally-toko, agility). Koirien levätessä pelataan, leikitään, saunotaan, uidaan ja syödään hyvin! Koirat majoittuvat samassa huoneistossa omistajan tai ohjaajansa kanssa.
 
Koiraleirillä koirakoiden ohjaamisesta vastaa Aamu Hautaniemi, jolla on vahva osaaminen koirien kanssa työskentelyssä. Hänen harrastus- ja koulutuslajeihinsa kuuluvat toko, haku, jälki, rally-toko sekä agility. Lisäksi hän kuuluu Suomen Kennelliiton tokonuoriin ja on aktiivisesti mukana Suomen Kennelliiton nuorten toiminnassa. Aamu aloittaa syksyllä eläintenhoitajan perustutkinnon opinnot Kannuksen oppilaitoksessa.
 
Leiritoiminnasta koirien kanssa ja ilman vastaa nuoriso-ohjaajaopiskelija Virpi Rae. Leirin hinta on 30 euroa. Hinta sisältää majoituksen, ruokailun ja leiriläisen vakuutuksen (ei koiran vakuutusta). Leiri järjestetään Saksalan Seikkailukeskuksessa, Viilajärventie 199, 18300 Heinola. Ennen leirin alkua osallistujille lähetetään erillinen leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä.

Koiraleiri 3.-6. luokkalaisille 2.-4.8.17
Koiraleiri ylä-asteikäisille 7.-9.8.17

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Nuoriso-ohjaajaopiskelija Virpi Rae
virpi.rae@heinola.fi
050 3378466

Kategoria: Nuoriso