Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
20.12.2019

Nuorisopalveluiden arviointikysely 2019 tulokset ja arvonnassa voittaneiden julkistaminen

Nuorisopalveluiden arviointi 2019

Nuorisopalveluiden arviointikyselyn tulokset on julkaistu. Kyselyyn vastasi 54 vastaajaa, joista 92 % oli osallistunut itse nuorisopalveluiden toimintaan.

 

Vastaajista nuorisotilan Pleissin toiminta arvioitiin 4,35 (5 max.), Tapahtumat arvioitiin onnistuneen 4,44 ( 5 max.).

 

Teemaviikot, joita nuorisopalvelut järjestävät yhteistyössä koulujen, seurakunnan, kirjaston ja sosiaali- ja terveystoimen kanssa saivat 3.88 keskiarvon (max. 5). Harrastekerhot, joita järjestetään Myllyojalla, Vierumäellä, Jyrängössä ja Pleissillä keski-arvoksi arvioitiin 4,38. Etsivän nuorisotyön vertaistukitoiminta sai parhaimmat arviot, ollen 4,55 (max.5). Etsivän nuorisotyön toimintaa on Skeletors pelikerho, etsivä cafe, MTG Draft ja Miete kahvila. Leiritoiminta, jota nuorisopalvelut järjestävät koulun loma-aikoina keski-arvoksi arvioitiin 4 (max.5). Koulunuorisotyö arvioitiin 4,18 (max 5).

 

Nuorisopalveluiden toivottiin järjestävän lisää erilaisia tapahtumia ja toimintaa, laskettelu-, superpark ym. retkiä, lisää skeittitapahtumia, yönuokkua ja minilaneja. Toivottiin paljon leivontaa ja ruuan laittoa sekä, että Breikin toiminta jatkuu. Breikki on Lyseonmäen koulun yhteyteen avattu nuorisotila.

 

Kehitysideoina esitettiin pidempiä aukioloaikoja, yritystä kannustaa eri tavoin nuoria mukaan toimintaan, Pleissi iltoja toivottiin enemmän alakouluikäisille. Toivottiin, ettei annettaisi kenenkään riehua ja että ohjaajat olisivat enemmän nuorten kanssa. Usean mielestä kehitettävää ei ole.

 

 

Arvonta on suoritettu niiden vastaajien kesken, jotka antoivat yhteistiedot ja voittajiksi arvottiin:

 

Pizzalahjakortit (arvo 10 €) : Veera Pusa, Nora Schweigert, Topi Panula ja Jesse Leskinen

 

Leffaliput (2 kpl): Viljo Nykänen

 

Uimalippu (1o kertaa): Katja Tamminen

 

Voittajille on ilmoitettu ja voitot on lunastettavissa nuorisopalveluilta.

 

Anne Hottola puh. 050 595 1427

 

anne.hottola@heinola.fi

Kategoria: