Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
02.04.2020

LSL: Käteisen käyttö paikallisbusseissa loppuu, ajettavia vuoroja vähennetään

 Lahden seudun liikenteen paikallisbussivuorot

Lahden seudun joukkoliikenteen linja-autoissa ei voi maksaa käteisellä torstaista 2.4.2020 alkaen.

Heinolassa ei tällä hetkellä ole LSL:n asiakaspalvelupistettä, kun kaupunginkirjasto on suljettuna. Uuden kortin voi ostaa Waltti-nettikaupasta. Torin R-kioskilta (Savontie 5) voi ostaa 1 vuorokauden päiväkortteja ja haltijakohtaisia Waltti-kortteja, sekä ladata jo olemassa olevia kortteja.

(Päivitetty 6.4.:) K-market Heinolantorissa on ainakin toukokuun loppuun saakka LSL:n lippuautomaatti, josta voi ostaa paikallisbusseihin kerta- ja päivälippuja sekä ladata Waltti-matkakorttia.

LSL myös vähentää ajettavia vuorojaan 6.4. alkaen. Tiedot aikataulumuutoksista löytyvät LSL:n Reitit ja aikataulut -sivulta, mutta reittiopas ei ole ajan tasalla.

Pääsääntöisesti bussivuorot ajetaan maanantaista lauantaihin lauantain aikataulujen mukaan klo 23.00 asti. Sunnuntaivuorot ajetaan normaalisti.

Heinolan vuoroja koskee seuraavat poikkeukset:

  • Ma-Pe linja 87 Heinola-Matkakeskus-PHKS ja PHKS-Matkakeskus-Heinola ma-pe -aikataulun mukaan.
  • (Päivitetty 2.4.:) Ma-Pe linja 89(Z) Orimattila-Lahti klo 6.05 lähtö. Aiemmasta tiedosta poiketen muut linjan 89 vuorot ajetaan ma-la lauantain aikataulujen mukaan (ei ma-pe -aikatauluilla, kuten aiemmin tiedotettiin).

Osalle Lahden sisäisistä linjoista ollaan lisäämässä aamulähtöjä työmatkaliikenteen helpottamiseksi. Neuvotteluja käydään parhaillaan liikennöitsijöiden kanssa.


EDIT: lisätty päiväkorttien ja haltijakohtaisten korttien saatavuus (3.4.2020 klo 10.04)

Lisätietoja:

Koronaviruksen vaikutukset joukkoliikenteeseen (päivittyvä tiedote, lsl.fi)

Kategoria: Yleinen