Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
01.09.2017

Liikuttava Heinola –kampanja 1.9.-30.9.2017

kalenteri

Liikuttava Heinola –kampanja kannustaa kaikkia meitä heinolalaisia sekä Heinolassa työskenteleviä ja opiskelevia liikkeelle syyskuun aikana. Ikään ja kuntotasoon katsomatta tämä kampanja on juuri sinua varten!

Liikuttava Heinola haastaa meidät pohtimaan, voisiko asioita tehdä totutusta poiketen niin, että liikettä syntyisi lisää päivän mittaan. Jokainen meistä etsii itse tai yhdessä ystävien sekä työ- tai koulukavereiden kanssa ratkaisuja liikkeen lisäämiseksi omaan arkeen.

Suurempia suunnitelmia ja kokouksia asian eteenpäin saattamiseksi ei tarvita. Nyt on lupa kokeilla jokaisessa työpaikassa, päiväkodissa, koulussa jne. Tärkeintä on ryhtyä tuumasta toimeen ja lähteä liikkeelle. Jokainen idea on kokeilemisen arvoinen!

Klikkaa seuraavaksi itsesi kampanjan Facebook –sivulle www.facebook.com/liikuttavaheinola ja tykkää sivustamme, niin voit kampanjan aikana lukea ja katsoa liikuttavia terveisiä eri puolilta Heinolaa.

Kotisivuiltamme www.heinola.fi/liikuttavaheinola löydät myös vinkkejä siitä, miten ja missä voisit haastaa itsesi, ystäväsi ja työ- tai koulukaverisi liikkeelle. Sivuilta saat myös tarkempia tietoja kampanjasta.

Liikuttava Heinola –kampanjassa jokaiselle kampanjaviikolle on aina oma teemansa

vko 36 (1.-10.9.): Suomi 100-vuotta liikuntahaasteet (lataa haastekalenteri tästä)
vko 37 (11.-17.9.): Liikuttava tekniikka
vko 38 (18.-24.9.): Liikutu! (Omaehtoinen liikkuminen)
vko 39 (25.-30.9.): Hyvä ravinto

Viestimme viikkoteemoista aina tarkemmin hieman ennen kunkin kampanjaviikon alkua mm. verkkosivuillamme, sähköpostilla ja Wilma –viesteillä.

Liikuttavan hyvää kampanjakuukautta teille kaikille!


Lisätiedot:

Kimmo Nykänen
050 593 9595
kimmo.nykanen@edu.heinola.fi

tai

Maria Kaikkonen
044 797 8570
maria.kaikkonen@heinola.fi

Kategoria: