Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Liikuntaneuvonta ammattilaisille

Onko liikkuminen jäänyt näinä aikoina vähäiseksi tai loppunut kokonaan?
kaipaatko tukea?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Miten pääsen liikuntaneuvojalle?
Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta puh. 03 849 4388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai ravintoterapeutin luona. Liikuntaneuvonnan vastaanotto on tiistaisin klo 9-16 Heinolan terveyskeskuksessa B-ovi ja pohjakerros. Voit olla myös suoraan yhteydessä liikuntaneuvontaan soittamalla 044 797 6939 tai jättämällä ajanvarauspyyntö tekstiviestillä

Matalan kynnyksen liikunnat

Lasten ja perheiden liikuntapalvelut sivustolle on koottu tietoa lasten ja perheiden matalan kynnyksen palveluista. www.heinola.fi/lapeli

Nuorten aikuisten palvelut sivulle on koottu tietoa matalan kynnyksen liikunnoista. www.heinola.fi/nuapa

Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) yritysten ja työttömien liikuntapalvelut. www.heinola.fi/kki

Eläkeläisille liikuntaa ja soveltavaa liikuntaa tarvitseville. www.heinola.fi/soveli

Terveyskeskuksen 70+ kuntosali, liikuntabussi ja toimintakykyä edistävä omaehtoinen liikkuminen www.heinola.fi/ikaihmisten-liikunta

Liikuntapalvelun kuntosalit www.heinola.fi/kuntosalit

Uimahalli www.heinola.fi/uimahalli

Jäähalli www.heinola.fi/jaahalli

* Yleisöluistelu syksyllä keskiviikkoisin klo 13.50-14.50 ja sunnuntaisin klo 9-10.

Liikuntaseurat www.heinola.fi/liikuntaseurat

Tapahtumat

Elämäni eläkevuodet alkamassa NYTKU! 

Oletko jäämässä eläkkeelle? Mitä sitten? Aika panostaa itseeni. Herätä itsessäsi hyvinvoinnin kipinä ja liikkumisen ilo. Tule mukaan 8 kertaa kokoontuvaan Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmään, jos liikunta ja oma hyvinvointi ovat jääneet taka-alalle. Ota yhteys paikalliseen valmentajaan. Askeleesi kohti hyvinvointia alkavat tästä!

Seuraava ryhmä alkaa 25.1.2021, Uimahallin Kabinetissa.

Liikettä arkeen - työikäiset.

Seuraava ryhmä alkaa keväällä 2021. Tarkoitettu työikäisille, jotka tarvitsevat tukea liikkumiseen tai ylläpitääkseen liikunnallisempaa elämäntapaa. Ryhmässä pyritään toiminnallisten harjoituksien ja keskustelujen avulla tekemään konkreettisia yksilöllisiä tavoitteita, ja realistisia suunnitelmia milloin, missä ja miten liikkumista lisätä, miten löytää syömisen tasapainon sekä, kuinka saada unen laatua paremmaksi omassa arjessa.

Äidin ensimmäinen vuosi -ryhmän tapaamiset keskeytetty. Ryhmä jatkuu tammikuussa vko 2, jos tilanne sallii. Ryhmäläisiä tiedotetaan tilanteesta lähempänä ajankohtaa. 

Oletko ensimmäisen lapsen äiti? Kaipaatko samassa tilanteessa olevien äitien seuraa? Tule mukaan kuusi kertaa kokoontuvaan ryhmään. Pääset kuuntelemaan ja keskustelemaan ensimmäisistä askelista äitiyteen.

Aiheena mm. Kuinka kohdata äitiyden uudenlaiset tunteet? Miten pysyä energisenä koko päivän? Kuinka huolehtia riittävästä levosta ja unesta? Miten suhtaudun kehoni muutoksiin?

Tule sellaisena, kun olet!

Lisätiedot ryhmiin ja ilmoittautuminen: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939