Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Ortopedinen leikkaus. Kuva: Heinolan kaupunki
 • Leikkaustoiminta

  Coronaria tuottaa Heinolalle erikoissairaanhoidon päiväkirurgisia leikkauspalveluita Heinolan terveyskeskuksessa, modernissa ja tehokkaissa kolmen leikkaussalin ja viiden hengen heräämön tiloissa. Toteutamme päiväkirurgisia toimenpiteitä esimerkiksi korva-nenä-kurkkutautien, ortopedian, silmätautien ja urologian erikoisaloilla sekä hoidamme myös suonikohjut. Päiväkirurgisiin toimenpiteisiin asiakkaat tulevat toimenpideaamuna suoraan leikkausosastolle ja kotiutuvat sieltä saman päivän aikana päiväkirurgisten kotiutusohjeiden mukaisesti.

  Heinolassa saatte aina parasta mahdollista hoitoa mahdollisimman lähellä kotianne. Meille Heinolassa hyvät hoitotulokset, nopea hoitoon pääsy ja korkea asiakastyytyväisyys ovat tärkeimmät mittarit onnistumisestamme.
   


  Kuinka pääsette leikkaukseen Heinolassa?

  Työterveys-, terveyskeskus- tai yksityislääkäri arvioi erikoissairaanhoidon tarpeen ja tekee tarvittaessa lähetteen sairaalaan, jonka yhdessä lääkärin kanssa valitsette. Hoitavaksi sairaalaksi voitte valita Heinolan.
  Jos olette jo jonossa hoitoon, voitte pyytää lähetteen Heinolan terveyskeskukseen. Kun tulette Heinolan erikoissairaanhoitoon lääkärin lähetteellä, maksettavaksi tulee normaali erikoissairaanhoidon käynti- tai päiväkirurgiamaksun. Kela korvaa matkakustannukset lähimmän hoitopaikan mukaan.
  Täyttämällä Heinolassa tietojenluovuttamiskaavakkeen voimme pyytää hoitotietonne lähettävästä yksiköstä.

   

  Lisätietoa leikkaustoiminnasta:

  Palveluesimies puh. 040 663 5830