Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|
 • Ilveslatu. Kuva: Jorma Hakulinen, Heinolan kaupunki.
 • Ulkokenttää jäädytetään. Kuva: Jorma Hakulinen, Heinolan kaupunki.
 • Jäädytetty ulkokenttä. Kuva: Jorma Hakulinen, Heinolan kaupunki
 • Innokas hiihtäjä. Kuva: Jorma Hakulinen, Heinolan kaupunki

  Latu- ja ulkojäätilanne

  Luistelukentät

  Urheilupuiston, Kirkonkylän, Lusin, Myllyojan ja Vierumäen ulkojäät luistelukunnossa. Lumipyryjen jälkeen kestää aikansa ennen kuin saamme kaikki luistelukuntoon.

  Urheilupuiston kaukalossa korttelikiekkoa tiistaisin ja torstaisin 17.00.

  Urheilupuiston pukukopit avoinna arkisin 8-21 ja viikonloppuisin 9-20.

  Muiden kaupunginsosakenttien jäädytys aloitettu Lukion ja  etu-Tommolan kentät luistelukunnossa. Jyrängön kentän routapatti tuottaa ongelmia, jäädytys aloitettu kuitenkin. Jäädyttämistä jatketaan riippuen pakkasista/lumisateista. Jatkuvat lumisateet vaikeuttavat jäädyttämisiä. 

  Lumisateella pyrimme pitämään Urheilipuiston pääkentän ainakin osittain luistelukunnossa. Kenttä umpeutuu sateella nopeasti ja sen jatkuva aukipitäminen on vaikeaa.

  Ladut

  Hiihtoladut hiihtokunnossa molemmilla tyyleillä. Lumimyräkän jälkeen aina kuntoon saaminen kestää jonkin aikaa.

  Normaalisti ajetaan ensin Ravirata ja pohjoispään reittejä. Sen jälkeen Ilvesreitti ja Tähtihovi tarpeen mukaan. Hiihtokisat tai tapahtumat saattavat muuttaa ajojärjestystä tai aikataulua.

  Lukion kentällä latu pienemmille. Etu-Tommolan luistelukentän ympärille yritetään saada latu myös. Päiväkotien latuja tehdään messualueelle, Rainioon ja Kurpanharjuun mahdollisuuksien mukaan.

  Raviradalla maanantaisin hiihtokoulu 17.00 ja tiistaisin 15.1. alkaen hiihtokisoja myös 3/5.

  Pysäköinnissä Raviradan maastoon voi hyödyntää myös jäähallin ns. alaparkkikenttää ja frisbeegolfradan pysäköintikenttää - entistä kippasuota, mistä pääsee kätevästi myös maastoon.